ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

«Έπιασα τη γυναίκα μου με τον Brad Pitt»

Μοιραστείτε το στο facebook
Ο Myke Tyson έβγαλε μόνος του τα άπλυτά του στη φόρα. Σε μία κρίση ειλικρίνειας, ο πάλαι ποτέ «χρυσός» πυγμάχος μίλησε για τον γόη του Χόλιγουντ,..
Brad Pitt, αποκαλύπτοντας πικάντικα στοιχεία για το παρελθόν του.

Τη δεκαετία του ’80 λοιπόν, ο πρώην πρωταθλητής του μποξ, Mike Tyson ήταν σε διάσταση με την τότε σύζυγό του, την ηθοποιό Robin Givens. Ήταν η περίοδος που το μοντέλο και ηθοποιός Robin Givens, είχε τερματίσει τον μόλις τριών μηνών γάμο της με τον πυγμάχο ζητώντας διαζύγιο αλλά και 10.000.000 δολάρια αποζημίωση.

«Κάθε μέρα προτού πάω στο γραφείο του δικηγόρου μου για να την κατηγορήσω ότι είναι μία γουρούνα που θέλει να μου πάρει όλα τα λεφτά, περνούσα από το σπίτι και κάναμε σεξ» λέει ο Tyson στη συνέντευξή του.

O Mike Tyson αποκάλυψε πως ένα βράδυ του 1989 βρήκε στο κρεβάτι τη γυναίκα του με τον Brad Pitt και φυσικά έγινε έξαλλος. «Ήταν ένα περίεργο ερωτικό τρίγωνο με τον Pitt. Έπρεπε να βλέπατε τη μούρη μου όταν τους έπιασα», είπε χαρακτηριστικά ο Tyson.

«Έγινα έξαλλος και ετοιμαζόμουν να του σπάσω τα μούτρα τα οποία άλλαξαν έκφραση μόλις με είδε. Η φάτσα του Pitt εκείνη τη στιγμή ήταν όλα τα λεφτά».

Ο 46χρονος Myke μίλησε και για την εξάρτησή του από την κοκαΐνη την περίοδο που γυριζόταν το «Hangover».

«Ήμουν συνέχεια φτιαγμένος. Σίγουρα με είχαν καταλάβει αφού δεν μπορούσα καν να μιλήσω. Όμως ήταν όλοι τους υπέροχοι άνθρωποι. Με στήριξαν και το εκτιμώ. Μου ζήτησαν να επιστρέψω και στο Νο 2».

Τέλος πρόσθεσε ότι ο μόνος λόγος που δέχτηκε να παίξει στις ταινίες ήταν γιατί είχε ανάγκη τα χρήματα για να συνεχίσει να παίρνει κοκαΐνη.
 
Τώρα ο Tyson φαίνεται πως έχει νοικοκυρευτεί καθώς είναι παντρεμένος (για τρίτη φορά) και από ότι λέει ο ίδιος απολαμβάνει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.


Νewsbeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου