ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Προσοχή, “‘Eρχεται η Τρόικα!”

Μοιραστείτε το στο facebook
Το άξιο απορίας, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως δεν το σκέφτηκαν πρώτοι στην Ελλάδα. Τέλος πάντων, η ιστορία έχει ως εξής:..
«Vem aí a Troika!» στα πορτογαλικά σημαίνει «Προσοχή, έρχεται η Τρόικα!».  Σε μια φανταστική χώρα, την Πορτουγαλανδία, που την κυβερνούν διεφθαρμένοι ηγέτες και ομάδες συμφερόντων, έρχεται η Τρόικα να σώσει την κατάσταση. Οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα είναι απολύτως συμπτωματική, αφού η πλοκή αναφέρεται σε νέο επιτραπέζιο παιχνίδι που κυκλοφορεί στην ομοιοπαθούσα χώρα.
Ο κάθε παίχτης αντιπροσωπεύει μια ομάδα εξουσίας και πίεσης και προσπαθεί να κερδίσει εξουσία, ψήφους και χρήμα. Νικητής είναι όποιος κερδίσει τους περισσότερους πόντους  χρησιμοποιώντας την ισχύ του για να εδραιώσει την εξουσία του και καταφέρει να μεταφέρει τα χρήματά του σε φορολογικούς παράδεισους. Όλα αυτά βέβαια προτού πετύχει την κάρτα της Τρόικας, με τρεις αγριωπούς, μαυροντυμένους άντρες που κρατούν χαρτοφύλακες με τα αρχικά ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΕ. Το επιτραπέζιο κυκλοφορεί από την εταιρεία Tabletip Games.


en.tabletipgames.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου