ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Mολότοφ και χημικά στα Eξάρχεια

Μοιραστείτε το στο facebook
Συγκρούσεις στα Εξάρχεια, στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου..
Ομάδες νεαρών εκτοξεύουν μολότοφ κατά αστυνομικών, ενώ οι τελευταίοι απαντούν με χρήση χημικών.
Στην Εμ. Μπενάκη έχουν στηθεί οδοφράγματα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Από τις 17.00 το απόγευμα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια. Μία ώρα αργότερα έκλεισε η οδός Πανεπιστημίου και κατά τις 18:30 σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια στα Προπύλαια, με συμπλοκή διαδηλωτών και αστυνομικών οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών.

Ο κύριος όγκος της πορείας έφτασε ειρηνικά στο Σύνταγμα μία ώρα αργότερα.
Χρήση χημικών έκαναν οι αστυνομικοί και στην Εμμανουήλ Μπενάκη για να απωθήσουν τους διαδηλωτές.
Κεντρικοί δρόμοι του κέντρου παραμένουν κλειστοί καθώς και οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ σε Σύνταγμα – Πανεπιστήμιο.
Στις 21:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 15χρονος μαθητής

Θεσσαλονίκη
Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου για την επέτειο της δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, όταν ομάδα πενήντα περίπου ατόμων άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών.Ενώ το συλλαλητήριο είχε ολοκληρωθεί, χωρίς προβλήματα, οι πενήντα περίπου κουκουλοφόροι, χωρίς λόγο και αιτία επέστρεψαν στην περιοχή της Καμάρας, στη συμβολή των οδών Εγνατία και Ιασωνίδου, και αφού έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα. Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών και στη συνέχεια τους κατεδίωξαν, χωρίς να επεκταθούν τα επεισόδια.
Πάτρα
Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν απόψε στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια πορείας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ειδικότερα, ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε πέτρες εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, που βρίσκονταν στην οδό Ερμού, κοντά στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών και στη συνέχεια οι αντιεξουσιαστές κατευθύνθηκαν προς το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου.
Σημειώνεται ότι σήμερα πραγματοποιήθηκαν άλλες δύο πορείες στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, οι οποίες ολοκληρώθηκαν χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια.
Ρόδος
Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης της Ρόδου απόψε, κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ομάδα νεαρών, μεταξύ των οποίων και κουκουλοφόροι, επιτέθηκε με πέτρες εναντίον αστυνομικών που ανταπάντησαν με χρήση δακρυγόνων.Οι νεαροί στη συνέχεια μετέβησαν στο πανεπιστήμιο Αιγαίου όπου και παραμένουν.
 Ενημέρωση: 23.30
Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα που στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου νωρίτερα σημειώθηκαν επεισόδια μετά την πορεία για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Αntinews.gr: Από χθες το πρωί, έχουν γίνει  56 προσαγωγές και 6 συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου