ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Oδηγούνται σε διάσπαση οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες”;

Μοιραστείτε το στο facebook
Μεγάλη κρίση είναι σε πλήρη εξέλιξη στο εσωτερικό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και πληθαίνουν οι πληροφορίες, ότι επίκειται διάσπαση του κόμματος..

Ο Πάνος Καμμένος καταλαβαίνει ότι οι ανέμελες μέρες πέρασαν και η όξυνση της αντιπολιτευτικής του τακτικής συνδέεται άμεσα με τις κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση του Antinews, υπάρχει μεγάλο χάσμα στο εσωτερικό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» μεταξύ του Πάνου Καμμένου, του Κώστα Μαρκόπουλου και του Χρήστου Ζώη.
Οι σχέσεις των τριών κεντρικών παραγόντων του κόμματος, φαίνεται ότι είναι οριακές, όχι τόσο μεταξύ των κ. Μαρκόπουλου και Ζώη, που δείχνουν να ομονοούν στην ανάγκη να υπάρξει αλλαγή πλεύσης, αλλά στις σχέσεις τους με τον κ. Καμμένο.
Τα επεισόδια είναι πολλά το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγες οι φορές που κυρίως ο κ. Μαρκόπουλος τα έχει βροντήξει και φρόντισε γι’ αυτό να συνομιλήσει με δημοσιογράφους για να ενισχύσει τη θέση του.
Ο κ. Μαρκόπουλος, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θεωρεί ότι μπορεί  να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα του επιτρέψουν να ηγηθεί της πρωτοβουλίας για ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα, έχοντας ως βάση βουλευτές και στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Λέγεται επίσης ότι πίσω από τις κινήσεις Μαρκόπουλου, βρίσκονται κύκλοι της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης, αλλά και παράγοντες των ΜΜΕ και της αγοράς που βλέπουν με καλό μάτι μια άλλη κίνηση, αλλά το θέμα είναι εάν θα τη στηρίξουν, πως και μέχρι πότε.
Αντίθετα ο κ. Ζώης κινείται πολύ πιο προσεκτικά, αν και αυτός έχει πολλές φορές διαφορετική άποψη από τον κ. Καμμένο που με τις κινήσεις και τις παρεμβάσεις του, έχει δημιουργήσει μείζον πρόβλημα για το κόμμα που δείχνει, παρά το ευρύτερο αντιμνημονιακό κλίμα να μην τσιμπάει στις δημοσκοπήσεις.
Ο κ. Ζώης, αν και συνομιλεί με τον κ. Καμμένο  και ταξιδέψανε πρόσφατα μαζί στις Βρυξέλλες για την ένταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Ευρωπαϊκό Κόμμα των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών, όπου βασικό ρόλο διαδραματίζουν οι Βρετανοί Συντηρητικοί (Τόρις) του Πρωθυπουργού Κάμερον, έχει πολλές ενστάσεις.
Για το εάν θα αποχωρήσει και αυτός από το κόμμα, είναι νωρίς να το πει κανείς.  Μόνο για τον κ. Μαρκόπουλο μπορεί κανείς να βάλει το χέρι του στη φωτιά και λέγεται πως είναι ζήτημα ημερών να κάνει την κίνηση για να δημιουργήσει θέμα και αναταραχή στην ευρύτερη δεξιά.
Με τον κ. Καμμένο δεν κέρδισαν και πολλά όσοι υπονόμευσαν τη ΝΔ και αναζητείται άλλο πρόσωπο που θα βρίσκεται και απέναντι από τον Σαμαρά, τον οποίο δεν θέλουν για τους δικούς τους λόγους, αν και θα προπαγανδίζουν την ενότητα της κεντροδεξιάς.
Η πρόσφατη κίνηση του κ. Καμμένου να προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να μιλά για κοινή αντιμνημονιακή, καταγγελτική πολιτική πλατφόρμα δημιούργησε ρήγματα στο κόμμα, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε προ ημερών ήταν όταν μίλησε στη Βουλή για την πιθανότητα να φύγουμε από το ευρώ και να πάμε στο δολάριο.
Η οργή πολλών περίσσευε και πυροδότησε τις συζητήσεις για το μέλλον των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πολλά λέγονται, πίσω από τις κουρτίνες και τα σχέδια είναι σε πλήρη εξέλιξη. Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες για να τα δούμε να εξελίσσονται τα γεγονότα, εκτός και εάν υπάρξουν άλλες κινήσεις και ασκηθούν πιέσεις από διάφορα κέντρα, που θα οδηγήσουν σε αναβολή, μέχρι νεωτέρας…
Μάρκος Αυρήλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου