ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Public Issue: Βελτίωση του κλίματος – Καταλληλότερος ο Σαμαράς – Πρόθεση ψήφου στον ΣΥΡΙΖΑ

Μοιραστείτε το στο facebook
Το κοινωνικό κλίμα, τη δυναμική των κομμάτων αλλά και την πρόθεση ψήφου, παρουσιάζει το Βαρόμετρο Δεκεμβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή..

Πιο αναλυτικά, αυξημένο, σε σύγκριση με το προηγούμενο Βαρόμετρο, είναι το ποσοστό των πολιτών που θεωρούν ότι η κατεύθυνση της χώρας είναι σε σωστό δρόμο. Ωστόσο, οι περισσότεροι πολίτες κρίνουν ότι η χώρα πηγαίνει σε λάθος δρόμο.
Συγκεκριμένα, το 19% κρίνει ότι η κατεύθυνση της χώρας είναι σωστή, έναντι του 75% που κρίνει ότι είναι λάθος. Τον περασμένο Ιούνιο τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 5% και 88%.
Επίσης αυξημένο είναι το ποσοστό των πολιτών που θεωρεί ότι έγινε πιο ισχυρή η διεθνής ισχύς της χώρας. Συγκεκριμένα, αυτό πιστεύει το 14% έναντι του 9% τον Σεπτέμβριο. Μικρή διαφορά κατέγραψε το ποσοστό των ερωτηθέντων που θεωρεί ότι η θέση της χώρας μας έγινε πιο αδύνατη. Συγκεκριμένα το ποσοστό αυτό διαμορφώνεται στο 59% τον Δεκέμβριο, από 60% τον Σεπτέμβριο.
Αρκετά αυξημένο, στο 56% από 46% είναι το ποσοστό των ερωτηθέντων που θεωρούν απίθανο το ενδεχόμενο χρεοκοπίας. Σημειώνεται ότι το ποσοστό αυτό πριν από τις εκλογές ήταν 37%. Αρκετά μειωμένο στο 30% από 38% είναι το ποσοστό των πολιτών που θεωρούν πιθανό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ στις εκλογές το θεωρούσαν πιθανό ένας στους δύο ερωτηθέντες.
Aναλυτικότερα  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου