ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ό,τι πιο αστείο ακούσαμε γύρω από το sex το 2012

Kαι θα σας συμβουλεύαμε να μην εφαρμόσετε!
Σε λίγες μέρες αποχαιρετούμε το 2012, και όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, κάνουμε μία ανασκόπηση στη..
χρονιά που πέρασε συγκεντρώνοντας τα καλύτερα και τα χειρότερα. Αν νομίζετε ότι μία τέτοια λίστα θα μπορούσε να υπάρξει μόνο στα καλλιτεχνικά, κοινωνικά ή πολιτικά είστε βαθιά νυχτωμένοι, μιας και ακόμα και πάνω στο sex ακούσαμε πράγματα τα οποία κυριολεκτικά και μεταφορικά μας καράφλιασαν! Ας πάμε να δούμε τα πιο κουλά και αστεία sex facts που ακούστηκαν το 2012, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να μην μπείτε στη διαδικασία να εφαρμόσετε κάποιο από αυτά το 2013!

1. Η αγαπημένη σας μουσική σας αναστατώνει περισσότερο από ένα ερωτικό χάδι: Για το συγκεκριμένο, ομολογουμένως αστείο συμπέρασμα, υπάρχει και πανεπιστημιακή έρευνα η οποία το αποδεικνύει. Συγνώμη, δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τους επιστήμονες που την διεξήγαγαν αλλά θα το κάνουμε! Είναι δυνατόν ο χορός σε ένα club να σε αναστατώσει περισσότερο από το να έρθει ένας άντρας και να σε αγγίξει εκεί που όλοι φανταζόμαστε; Αν έχετε αντίρρηση, την επόμενη φορά που θα είναι να συναντήσετε τον καλό σας, προτιμήστε να μείνετε σπίτι να ακούσετε μουσική!

2. Όσοι είναι σε σχέσεις βαριούνται: Το 25%, έπειτα από έρευνα φυσικά, βαριέται, ενώ ακόμα ένα 25% τείνει… να βαρεθεί! Είναι απολύτως λογικό κάποια στιγμή, και ειδικά έπειτα από αρκετό καιρό σχέσης, τίποτα να μην είναι όπως στην αρχή, αλλά αν τελικά οι σχέσεις ήταν τόσο βαρετές, γιατί τότε όλοι έχουν ως στόχο να βρουν μία; Αφήνουμε έξω τις περιπτώσεις που κάποιους τους παίρνουν τα χρόνια και βιάζονται για να κάνουν ένα παιδί. Όλοι οι υπόλοιποι, χαζοί είναι;

3. Το χρώμα του κόλπου σας δεν παίζει κανένα ρόλο: Δυστυχώς εδώ θα σας απογοήτευσουμε. Μπορεί να το θεωρείτε εντελώς ασήμαντο και αστείο, αλλά αν ρωτήσετε έναν άντρα θα αλλάξετε γνώμη. Παρά το γεγονός ότι το κόκκινο είναι το κατεξοχήν ερωτικό χρώμα, όταν έρχεται το θέμα του κόλπου και σύμφωνα φυσικά με έρευνες, οι άντρες προτιμούν αυτούς που διαθέτουν ένα ελαφρώς… ροζουλί χρωματάκι. Αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, πραγματικά δεν ξέρουμε τι να σας συμβουλεύσουμε.

4. Το sex στο πρώτο ραντεβού: Σχετικά με αυτό, έχουν διεξαχθεί αμέτρητες έρευνες και φυσικά συμπέρασμα δεν έχει βρεθεί ακόμα. Κάποιοι λένε ότι πολλές φορές ακόμα και ένα one night stand μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση αρκεί φυσικά οι δύο παρτενέρ να ταιριάζουν. Μία άλλη έρευνα δείχνει ότι τα ζευγάρια που έκαναν υπομονή μέχρι τελικά να προχωρήσουν στο… ανεπανόρθωτο, έμειναν πολύ περισσότερο μαζί και επιπλέον η ποιότητα της σχέσης τους ήταν καλύτερη. Εμείς απλά έχουμε να πούμε ότι αν είναι να γίνει η σχέση θα γίνει, είτε κοιμηθείς μαζί του αμέσως είτε περιμένεις ένα μήνα! Άσε που κάποιοι αν το καθυστερείς και πολύ ξενερώνουν και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια!

5. Οι περισσότεροι προτιμούν το μεταμεσονύχτιο sex: Όταν η νύχτα πέφτει τα πάντα χαλαρώνουν και γίνονται πιο εύκολα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αυτή η ώρα της ημέρας είναι συνδεδεμένη με σέξι περιπέτειες η συντριπτική πλειοψηφία προτιμά το πρωινό sex! Σκεφτείτε το και λογικά: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την μέρα σου συμπεριλαμβανομένου και του πρωινού στο κρεβάτι! Οπότε, αφήστε το βράδυ για ποτά και το πρωί για… έρωτα!

tuned.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου