Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Οι Α.Μ.Α.Ν.: Tα Καθάρματα έλεγαν τα κάλαντα με όλους τους εξωφρενικούς τρόπους

Μοιραστείτε το στο facebook
Η  χρυσή εποχή των Α.Μ.Α.Ν και τα περίφημα χριστουγεννιάτικα κάλαντα
Την εποχή που οι Αντώνης Κανάκης,.
Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιάννης Σερβετάς και η παρέα τους ήταν μαζί στο μεροκάματο, όχι μόνο δεν φοβόμασταν το τέλος του Κόσμου, αλλά περνούσαμε και τα καλύτερα τηλεοπτικά Χριστούγεννα.
Η σύμπραξη Καλυβάτση-Κανάκη ήταν τίποτα λιγότερη από εκρηκτική, οι ιδέες έπεφταν βροχή και τα πρώτα 7 χρόνια της νέας χιλιετίας συνδύασαν τον ΑΝΤ1 με γέλιο, σκετσάκια, αγνές καφρίλες.
Το 2005, οι Α.Μ.Α.Ν. αποφάσισαν να μας παρουσιάσουν μια πλούσια γκάμα από κάλαντα. Ροκ στον Χριστόδουλο, κομματικά κι ευλαβικά στην Αλέκα -Γιάννης Σερβετάς- Παπαρήγα, προσπάθεια για κάλαντα στον κύριο Χρήστο Ματζιρόπουλο, μπουζουκο-κάλαντα, ντίσκο (ΈΠΟΣ) και κάλαντα στους κύριους κύριους Κορφοφούντα και Τζιβάνα.
Γενικά, όπως θα γνωρίζεις ήδη, η τρέλα δεν πήγε στα βουνά, αλλά προσγειώθηκε όλη στα κεφάλια των Α.Μ.Α.Ν. Πέρα από την πλάκα, βλέποντας και ξαναβλέποντας αυτό το 10λεπτο (ιστορικό εν μέρει) έπος, η ένδεια του τηλεοπτικού προγράμματος στο φεύγα του 2012 είναι πιο εμφανής από ποτέ.
Το σενάριο ενός reunion σίγουρα είναι κάτι που δεν περνάει από τα πολυάσχολα μυαλά των κυρίων Κανάκη και Καλυβάτση, αλλά, ακόμη και μες στις ελάχιστες πιθανότητες πραγματοποίησής του, φαντάζει μια πιθανή σανίδα σωτηρίας και αντεπίθεσης για την ελληνική TV.
Μέχρι τότε, ας ακούσουμε άλλη μια φορά τα κάλαντα.

Κάλαντα από ΑΜΑΝ Τα Καθάρματα από lpage2424
COSMO.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου