ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Οι σοκαριστικές προβλέψεις της τυφλής Βουλγάρας μέντιουμ Vanga!!!

Μοιραστείτε το στο facebook
Η σύγκρουση μεταξύ Νότιας και Βόρειας Κορέας που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σήμανε την αρχή του…

τρίτου παγκόσμιου πολέμου, που θα διαρκέσει μέχρι το 2014 και θα περιλαμβάνει τη χρήση πυρηνικών και χημικών όπλων.

Έτσι ερμηνεύουν τα γεγονότα που συνέβησαν στην Κορεάτικη χερσόνησο χρήστες της ρωσικής διαδικτυακής κοινότητας, επηρεασμένοι από τις προβλέψεις μίας τυφλής Βουλγάρας μέντιουμ ονόματι Vanga, η οποία πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών. Η μάντισσα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία και οι προφητείες τις αναφέρονται συχνά σε ρωσικά ταμπλόιντ έπειτα από μεγάλες καταστροφές.
Μία από τις μεγαλύτερες προβλέψεις της έγινε το 1980 όταν είχε πει: «Στην αλλαγή του αιώνα, τον Αύγουστο του 1999 ή του 2000, η πόλη Κουρσκ θα καλυφτεί με νερό και όλος ο κόσμος θα βυθιστεί στη θλίψη». Δύο δεκαετίες αργότερα, τον… Αύγουστο του 2000, το ρώσικο πυρηνικό υποβρύχιο Κουρσκ βυθίστηκε στην θάλασσα Μπάρεντς παίρνοντας μαζί του 118 ζωές.
Λέγεται ότι η Vanga έχασε την όραση της στην ηλικία των δώδεκα ετών κάτω από περίεργες συνθήκες. Από το 1941 και έπειτα άρχισε να μίλα για πράγματα εκ των οποίων τα περισσότερα δεν έχουν ακόμα συμβεί. Επίσης, άρχισε να πληροφορεί διάφορους ανθρώπους για το που είναι οι συγγενείς τους και αν ζουν ακόμα. vanga 4 Οι σοκαριστικές προβλέψεις της τυφλής Βουλγάρας μέντιουμ Vanga!!!
Η φήμη της εξαπλώθηκε ραγδαία και ο θρύλος λέει ότι όταν την επισκέφτηκε ο Χίτλερ αφότου κατέλαβε τη Βουλγαρία του είπε,: «Άσε την Ρωσία εν ειρήνη! Θα τον χάσεις αυτόν τον πόλεμο!». Φαίνετε ακόμα να έχει προβλέψει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, όταν είπε το 1989,: «Φρίκη, Φρίκη! Οι Αμερικανοί αδελφοί μας θα πέσουν έπειτα από την επίθεση που θα δεχτούν από τα ατσαλένια πουλιά. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν και αθώο αίμα θα αναβλύζει».
Η Vanga υποστήριζε ότι έπαιρνε τις “πληροφορίες” από μία «μη-ανθρώπινη» φωνή. Υποστήριζε επίσης, ότι οι ζωές από όσους έβλεπε περνούσαν από μπροστά της από την αρχή μέχρι το τέλος σαν ταινία. Ακόμα, είχε πει ότι τη είχαν επισκεφτεί εξωγήινοι από τον πλανήτη Vamfim, περιγράφοντάς τους ως «όμορφους και αδύνατους». Όμως προτού την ανακηρύξετε σαλεμένη, πάρτε υπόψη τις προβλέψεις της από το 1950 κι έπειτα. « Ψυχρές περιοχές θα γίνουν θερμές… και ηφαίστεια θα ξυπνήσουν. Ένα τεράστιο κύμα θα καλύψει μία μεγάλη ακτή γεμάτη με ανθρώπους και πόλεις και όλα θα εξαφανιστούν κάτω από το νερό».
Παρά τις επιτυχίες της (ερευνητές του πανεπιστημίου της Σόφιας εκτιμούν ότι ήταν ακριβής στο 85% των προβλέψεων της), η δημοτικότητα της στη Ρωσία είναι εν μέρη πεσμένη, λόγω της προφητείας της που προβλέπει ότι η Ρωσία θα ξαναγίνει πάλι μία μεγάλη παγκόσμια δύναμη. Ίσως, η μόνη δύναμη. «Όλα θα λιώσουν, όπως λιώνει ο πάγος. Μόνο ένα πράγμα θα παραμείνει ανέγγιχτο. Η δόξα του Βλαδίμηρου, η δόξα της Ρωσίας… Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία», είπε σε έναν Σοβιετικό συγγραφέα στα τέλη του 70. Δεν διευκρίνισε όμως σε ποιον Βλαδίμηρο αναφερόταν. ΣτονΛένιν, ή τον Πούτιν.
Ας επιστρέφουμε όμως στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Σύμφωνα με την Vanga η σύγκρουση θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2010 (τι έγινε στην Κορέα; Και πως απάντησαν οι Αμερικανοί;), πρώτα με συμβατικά όπλα και έπειτα με χημικά και πυρηνικά. Με το που μπουν στο παιχνίδι τα πυρηνικά και τα χημικά τα πράγματα θα πάρουν την κατιούσα. Η ραδιενέργεια θα εξαφανίσει όλη τη χλωρίδα και την πανίδα του βορείου ημισφαιρίου. Δεν μας έφτανε μόνο αυτό, Μουσουλμάνοι οπλισμένοι με ακόμα περισσότερα χημικά όπλα θα προβούν σε ένα ανελέητο κυνηγητό σε ότι έχει απομείνει στην Ευρώπη. Μέχρι το 2016, προέβλεψε, ότι η Ευρώπη θα έχει μεταμορφωθεί σε μία απέραντη έρημο, με ελάχιστα σημάδια ζωής.
Για το 2088, όταν ο κόσμος θα έχει ξανασταθεί στα πόδια του και με τους Μουσουλμάνους να κυριαρχούν στην Ευρώπη, η Vanga έκανε λόγο και για την απαρχή μίας νέας αρρώστιας. Μία αρρώστια που θα κάνει τους ανθρώπους γέρους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η νόσος αυτή θα ηττηθεί τελικά το 2097.
Η ταινία «ο εξολοθρευτής» γίνεται πραγματικότητα το 2111, όταν οι άνθρωποι θα εξελιχτούν σε ρομποτικά υβρίδια (cyborgs), πράγμα ασήμαντο μπροστά στα γεγονότα του 2183, όταν μία αποικία στον Άρη θα αποκτήσει πυρηνικά και θα διακηρύξει την ανεξαρτησία της από την Γη. Η λίστα με τις προβλέψεις της συνεχίζει μέχρι το 5079, όπου είναι και το τέλος του κόσμου. Δεν μας λέει πως, όμως φαίνεται να έχει να κάνει με την ανακάλυψη των συνόρων του διαστήματος τρία χρόνια νωρίτερα και με την επακόλουθη άρνηση(40% θα είναι εναντίον) μίας ριψοκίνδυνης εκστρατείας στο άγνωστο υπερπέραν. Τι είπε όμως για το 2008 και τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;
Για το 2008, η Vanga είχε προβλέψει ότι,: «δολοφονίες τεσσάρων αρχηγών κρατών και σύγκρουση στην Νότια Ασία, θα είναι μία από τις αιτίες για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο». Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της πρόβλεψης, μετά τις επιθέσεις στη Βομβάη, λίγο έλειψε να υπάρξει σύρραξη μεταξύ των πυρηνικά οπλισμένων κρατών του Πακιστάν και της Ινδίας.
Για το πρώτο, το 2008, υπήρξαν τέσσερεις αποτυχημένες δολοφονικές απόπειρες εναντίων παγκοσμίων ηγετών. Συγκεκριμένα των αρχηγών του Ανατολικού Τιμόρ, του Αφγανιστάν και των Μαλβίδων. Και μία «συνομωσία λευκών ρατσιστών» με στόχο την εξολόθρευση του Obama.


xorisoria.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου