ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

VIP Χριστούγεννα στον Κορυδαλλό

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ θα μεριμνούσαν για το ρεβεγιόν με τους φίλους, η κόρη του Ακη, Αρετή, θα στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα..
τρία παιδιά της, η Νότα Γαβαλά θα νοιαζόταν να λάμψει η βιτρίνα στο Κολωνάκι, ο Λάκης Γαβαλάς θα έκλεινε τραπέζι στα μπουζούκια και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης θα ταξίδευε σε αυστριακό σαλέ. Αυτά θα ήταν για όλους τους τα Χριστούγεννα του 2012, εάν ο χρόνος γύριζε πίσω.

Η αληθινή Αγια Νύχτα όμως, μέσα στα κελιά των φυλακών Κορυδαλλού, για τους «επώνυμους κρατούμενους» δεν είχε τίποτε από όλα αυτά. Είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα πίσω από τα κάγκελα και για τους περισσότερους το σοκ είναι πολύ ισχυρό. Από τη χρυσόσκονη… στη σκουριά, η απόσταση είναι μεγάλη και δύσβατη.

Η απαγόρευση των επισκεπτηρίων τα Χριστούγεννα έσπασε με την άφιξη στις φυλακές του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Θέλησε να συμπαρασταθεί στον φίλο του επιχειρηματία κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Εδωσε κουράγιο
Της επισκέψεως, όμως, επωφελήθηκαν όλοι οι κρατούμενοι. Τόσο ο Ακης Τσοχατζόπουλος όσο και ο Λάκης Γαβαλάς μίλησαν για λίγο μαζί του, κι εκείνος προσπάθησε να τους δώσει δύναμη, καθώς αυτές τις μέρες η ψυχολογία κάμπτεται πολύ περισσότερο και είναι σίγουρο ότι οι αναμνήσεις πονάνε.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος τέλεσε μία σύντομη δέηση στο μικρό εκκλησάκι του σωφρονιστικού καταστήματος και είπε στους τροφίμους των φυλακών Κορυδαλλού να σταθούν δυνατοί σε αυτήν τη δύσκολη δοκιμασία που περνούν μέσα στις φυλακές, δοκιμασία που γίνεται ακόμη πιο δύσκολη την περίοδο των εορτών.

Η αλλαγή που βιώνει στην καθημερινότητά του ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, σε συνδυασμό με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, είναι καταλυτική… για εκείνον. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας ο 40χρονος επιχειρηματίας τις περνάει ξαπλωμένος ή υποδεχόμενος τους δικηγόρους του..
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου