ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ποιος αποχώρησε ξαφνικά από τον Alpha;;;

Μοιραστείτε το στο facebook
 
 
Ποιες είναι οι μεγάλες και ξαφνικές αλλαγές που φέρνουν τα πάνω κάτω στον Alpha; Ποιες εκπομπές επηρεάζεουν οι αλλαγές και ποιος παραιτήθηκε;..

Μερικές μεγάλες αλλαγές έγιναν και ανακοινώθηκαν τις τελευταίες ώρες στα πρόσωπα του Alpha, οι οποίες πρόκειται να ισχύσουν από την επόμενη βδομάδα, και μάλιστα σε δύο από τις εκπομπές με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα του σταθμού, το Μες Στην Καλή Χαρά και το Δέστε Τους.

Πηγή του Υupiii αναφέρει ότι o αρχισυντάκτης του «Δέστε τους», στον Alpha Γιώργος Βλαχογιάννης, παραιτήθηκε από την εκπομπή πριν από λίγες ημέρες. Ο λόγος δεν είναι γνωστός, αν και πολλοί συνδέουν την αποχώρησή του με εκείνη της Ρούλας Κορομηλά από τον σταθμό.

Το επόμενό βήμα του Γιώργου Βλαχογιάννη, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Όπως ήταν φυσικό, αυτή η αποχώρηση αναστάτωσε τους ιθύνοντες του καναλιού, που έπρεπε να βρουν άμεση λύση, αλλά και τους παρουσιαστές του «Δέστε τους» – ειδικά τον Νίκο Μουτσινά.

Το κενό του Γιώργου Βλαχογιάννη καλείται να καλύψει η Μαίρη Κούσουλα, η οποία, μέχρι και χθες ήταν αρχισυντάκτρια του «Μες την καλή χαρά». Στη θέση της, θα πάει ο Νίκος Τιλκερίδης (σ.σ: περσινός αρχισυντάκτης του «Πρωινό ΑΝΤ-1″).

Επίσης, ο σκηνοθέτης του «Μες στην καλή χαρά», Περικλής Ασπρούλιας, αντικαθίσταται από τον Κώστα Υφαντή. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του Υupiii, όλες αυτές οι αλλαγές κρίθηκαν αναγκαίες και συνδέονται άμεσα μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από τη διεύθυνση προγραμμάτων του Alpha, από την 1η Ιανουαρίου.


sarotiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου