ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Κόλπο των βουλευτών με την επιδότηση ενοικίου

Εναν νέο τρόπο σκαρφίστηκαν οι βουλευτές προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα, ιδίως αυτοί που εκλέγονται στην περιφέρεια.
Και εξηγούμαστε: Μέχρι και σήμερα το Κοινοβούλιο πριμοδοτούσε τους περίπου 200 βουλευτές της επαρχίας με 2.500 ευρώ τον μήνα για να διαμένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία πέριξ της πλατείας Συντάγματος, από τη στιγμή που η κύρια κατοικία τους ήταν εκτός Αθηνών. 
Στο πλαίσιο των περικοπών όμως που γίνονται τον τελευταίο καιρό κρίθηκε σκόπιμο από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής να σταματήσει αυτή η οικονομική αφαίμαξη και να διακοπούν οι συμβάσεις με τα ξενοδοχεία. 
Αντ' αυτού, οι βουλευτές θα λαμβάνουν ένα μηνιαίο επίδομα της τάξης των 1.000 ευρώ! Ουκ ολίγα! Οι τιμές έχουν πέσει αρκετά ένεκα της οικονομικής κρίσης και με 1.000 ευρώ τον μήνα δεν θα δυσκολευτούν πολύ να βρουν σπίτι προς ενοικίαση. Ιδού λοιπόν το κόλπο που έχουν σκαρφιστεί: Βρίσκουν ένα σπίτι με μηνιαίο μίσθωμα ενοικίασης γύρω στα 400 ή 500 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα δεν τα επιστρέφουν στα κρατικά ταμεία, όπως θα ήταν το σωστό. Αντιθέτως, τα καρπώνονται οι ίδιοι αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο το εισόδημά τους! «Εμάς μας δίνει η Βουλή 1.000 ευρώ τον μήνα για ενοίκιο. Το αν από αυτά εμείς δώσουμε τα 250, τα 500 ή τα 800 δεν την ενδιαφέρει» μας λένε χαρακτηριστικά.

Εspressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου