ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Αποχώρηση βόμβα από επιτυχημένο σχήμα!

Μοιραστείτε το στο facebook
«Καλησπέρα, χρόνια πολλά. Καλή χρονιά και να ‘ μαστε καλά μαζί και του χρόνου που μάλλον δεν θα είμαστε μαζί, αλλά έτσι είναι η ζωή. Καλά να περάσουμε». Με αυτά τα λόγια.. καλωσόρισε η Νατάσα Θεοδωρίδου όσους βρέθηκαν την Παρασκευή το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Όσοι άκουσαν αυτά τα λόγια της τραγουδίστριας σάστισαν, αφού δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς ήθελε να πει. Μάλιστα, στα πρώτα τραπέζια πίστα ήταν κάποιοι , που η Νατάσα Θεοδωρίδου γνώριζε και έσπευσαν με νοήματα να την ρωτήσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Η τραγουδίστρια κατά την διάρκεια του προγράμματός της ήταν βουρκωμένη και έλεγε συνεχώς «Καλή χρονιά».

Όταν στην πίστα ανέβηκε η Έλενα Παπαρίζου της είπε «θα σου φτιάξω εγώ την διάθεση» και την παρότρυνε να χορέψουν «Gangnam style». Τις προσπάθειές του έκανε και ο Λευτέρης Πανταζής, αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία, αφού η Νατάσα Θεοδωρίδου έδειχνε να είναι κάπου «αλλού». Εμείς που βρισκόμασταν στο μαγαζί, παραξενεμένοι από τα λόγια της τραγουδίστριας θελήσαμε να μάθουμε τι συμβαίνει. Υπάλληλος του νυχτερινού κέντρου μας αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια το 2013 δεν θα συνεχίσει τις εμφανίζεται στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου και του Λε Πα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει επικαλεστεί προσωπικούς λόγους για την αποχώρησή της, ενώ η επιχείρηση προσπαθεί να βρει κάποια λύση, έτσι ώστε να παραμείνει στο σχήμα η τραγουδίστρια. Μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο ποια απόφαση θα πάρει η ίδια, αλλά ούτε είναι γνωστό το πρόβλημα το οποίο την ανάγκασε να πάρει αυτή την απόφαση.
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι δεν έχει δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση με τον επιχειρηματία του "Βοτανικού" ή τους άλλους καλλιτέχνες. Το τι ακριβώς θα συμβεί θα το μάθουμε σε λίγες μέρες, αφού το 2013 έρχεται. Εμείς να ευχηθούμε να μην πρόκειται για κάποιο πρόβλημα υγείας και να βρεθεί σύντομα μια λύση για την παραμονή της στο σχήμα.


gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου