ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Τα λάθη του παρελθόντος επαναλαμβάνονται στη Νέα Δημοκρατία

Μοιραστείτε το στο facebook


Η εκμετάλλευση των θεσμικών θέσεων για την υλοποίηση ή προώθηση προσωπικών φιλοδοξιών είναι ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά αμαρτήματα του παρελθόντος..
Αμαρτήματα που καταδικάστηκαν από τον ελληνικό λαό και τα οποία με βεβαιότητα οδηγούν στις ατραπούς της διαφθοράς και της έκπτωσης των ηθικών αξιών.
Η ΝΔ λαμβάνοντας ξεκάθαρη θέση απέναντι σε αυτό το ζήτημα, δια στόματος του πρωθυπουργού, υποσχέθηκε την πάταξη του φαινομένου.  Φαίνεται όμως ότι ταυτόχρονα υποβόσκει και ένα άλλο φαινόμενο, όχι άμεσα αντιληπτό, που πρέπει να παταχθεί για να μπορέσει να εξυγιανθεί αυτός ο τόπος και δεν είναι άλλο από αυτό της Λερναίας Ύδρας, δηλαδή ενώ ο πρωθυπουργός και οι συν αυτώ μάχονται κατά του πρώτου το δεύτερο δημιουργεί συνεχώς νέα κακά παραδείγματα (όπως και το μυθολογικό τέρας βγάζει συνεχώς νέα κεφάλια) για να έχουμε λοιπόν το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να σκοτώσουμε το ίδιο το τέρας και όχι να το αποκεφαλίζουμε συνεχώς σε έναν ατέρμονα κύκλο διαπλοκής και διαφθοράς.
Παραδείγματα νέων κεφαλών; Πολλά! Παραθέτουμε ένα ενδεικτικό :
Αφορά σε υψηλόβαθμο στέλεχος υπουργείου που έχει σχέση με την ασφάλεια της χώρας, το οποίο εκμεταλλευόμενο τη δύναμη της θέσης του, πάτησε ΄΄ επί των πτωμάτων ΄΄ των συναδέρφων του, έχοντας ως μόνο κίνητρο την εξασφάλιση της προσωπικής του πορείας προς τα επάνω (το αν τελικά τα κατάφερε είναι άλλο θέμα). Προβαίνει σε καρατομήσεις και διωγμούς στελεχών τα οποία δεν τοποθέτησε ο ίδιος αλλά διαφωνεί με τις απόψεις τους, οι οποίες όμως ταυτίζονται με αυτές της ΝΔ και της Ελληνικής κοινωνίας, ενώ σε έλεγχο που του έγινε, δεν μπόρεσε να εξηγήσει επαρκώς τον τρόπο διάθεσης κάποιων κονδυλίων που διαχειρίστηκε.
Η δράση του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι πλέον γνωστή και καθώς βρίσκεται σε έναν πολύ ευαίσθητο χώρο η δυσαρέσκεια που έχει προκληθεί στον κόσμο είναι πολύ μεγάλη. Αυτό που προκαλεί όμως πραγματική απορία, διότι κακά τα ψέματα αυτά υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν (βλέπε κυβέρνηση ΝΔ περιόδου 2004 – 2009), είναι ότι ενεργεί έτσι με τις ευλογίες του τωρινού πολιτικού του προϊσταμένου, σωρεύοντας έτσι δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του τόσο απέναντι στην κοινωνία όσο και εντός της ΝΔ μιας και η ζημιά που έχει προκληθεί στο κόμμα, λόγω του ενός έτους και πλέον δράσης του, είναι μετρήσιμη.
Και εύλογα τίθεται το ερώτημα, όλα αυτά γίνονται  με τις ευλογίες της ΝΔ; Διότι αν δεν είναι έτσι, κάτι θα πρέπει να γίνει έστω και τώρα, ώστε να αντιμετωπιστούν αυτά τα ΄΄ φαινόμενα ΄΄ και οι πολιτικοί προϊστάμενοι που τα εκτρέφουν και τα συντηρούν.
Κάποια στιγμή λοιπόν θα πρέπει επιτέλους να τελειώσει η πολιτική των υποσχέσεων και των ευχάριστων, κατόπιν εορτής, αναγνωσμάτων, στοχεύοντας στην κάλυψη της επαγγελματικής ανεπάρκειας του προσωπικού που απαρτίζει  τα διάφορα σχήματα διοίκησης των υπουργείων.
Η ΝΔ θα πρέπει να παρεμβαίνει αναγνωρίζοντας έγκαιρα τα λάθη της, μην διστάζοντας να προβεί στις απαραίτητες αλλαγές προσώπων, καταλογίζοντάς τους τις ευθύνες που τους ανήκουν, γιατί αλλιώς οδηγούμαστε σε φαινόμενα σταλινισμού.
Δηλαδή υπουργών οι οποίοι θεωρώντας εαυτόν ισχυρό, άτρωτο και στο απυρόβλητο προβαίνουν πλέον σε καρατομήσεις ικανών στελεχών τα οποία όμως δεν είναι ΄΄δικά τους΄΄ και επιλογές ΄΄δικών τους΄΄ ανθρώπων οι οποίοι ως μοναδικό στόχο και σκοπό έχουν την προσωπική προβολή, αλλά και την εξυπηρέτηση συμφερόντων, τα οποία δεν ταυτίζονται με αυτά της Ελληνικής κοινωνίας.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου