ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Μυστηριώδης εξαφάνιση επιχειρηματία στην Ξάνθη

Μοιραστείτε το στο facebook
Τα ίχνη του επιχειρηματία χάθηκαν την Παρασκευή. Όταν εξαφανίστηκε είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό πόσό και γι' αυτό υπάρχουν φόβοι ότι έπεσε θύμα..
ληστείας.
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης του οποίου τα ίχνη έχουν εξαφανιστεί από την Παρασκευή.
Ο ανθοπώλης Β.Κ. που διατηρεί κατάστημα σε κεντρικό σημείο της πόλης έδωσε τελευταία φορά σημάδια ζωής την περασμένη Παρασκευή όταν και έφυγε έχοντας μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να πραγματοποιήσει συνάντηση για την αγορά κτήματος.
Εκτότε οι συγγενείς και οι φίλοι του έχασαν τα ίχνη του, ενώ παράλληλα δήλωσαν την εξαφάνισή του στις Αστυνομικές Αρχές. Αμέσως η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του γνωστού ανθοπώλη, έρευνες που μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχουν αποδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Όπως γράφει το thrakitoday η τελευταία δραστηριότητα του κινητού τηλεφώνου του Β.Κ. καταγράφηκε σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων της ορεινής περιοχής της Γαλάνης και πλέον οι Αρχές στρέφουν το ενδιαφέρον της στη συγκεκριμένη περιοχή ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.
Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τον Β.Κ. να έχει πέσει θύμα ληστείας, καθώς ο ίδιος έφερε πάνω του χρήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Τα αμέσως επόμενα δύο εικοσιτετράωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα για τον εντοπισμό του γνωστού επιχειρηματία, με τη Αστυνομία να κλιμακώνει τις έρευνές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου