ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

«Μάνατζερ» έμπλεξε τον Ρουβά σε απάτη

Μοιραστείτε το στο facebook
Τους έταξε συναυλίες με τον Σάκη Ρουβά και τον διάσημο Αμερικανό ράπερ Pitbull και αφού τους πήρε τα χρήματα, εξαφανίστηκε! Μια απίστευτη υπόθεση, που προκάλεσε σάλο στην..
Κύπρο, πρόκειται να απασχολήσει το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, ύστερα από αγωγή που υπέβαλε ενώπιον του δικαστηρίου εταιρεία που εδρεύει στη Λάρνακα. Επιτήδειος «μάνατζερ» πληθώρας... διασημοτήτων, όπως ισχυριζόταν, και με «ευρύ κύκλο γνωριμιών στον καλλιτεχνικό χώρο» έταξε σε εταιρεία με έδρα τη Λάρνακα ότι θα φέρει τον Σάκη Ρουβά για ανοιχτή συναυλία! Η κυπριακή εταιρεία, που ασχολείται πολλά χρόνια με τη διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, πείστηκε να καταβάλει στον «ατζέντη», κάτοικο Καρπάθου, τα χρήματα για την πραγματοποίηση συναυλίας με τον διάσημο Ελληνα τραγουδιστή. Οπως αναφέρεται στην αγωγή εξάλλου, ο ίδιος είχε διοργανώσει το 2010 συναυλία για την κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΚ Λάρνακας και όλα είχαν πάει καλά.

Η σχέση αμεσότητας που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών οδήγησε σε νέες και πιο «φιλόδοξες» προτάσεις, με τον «μάνατζερ» από την Κάρπαθο να καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των υπευθύνων πείθοντάς τους ότι έχει τα «μέσα» και την άμεση πρόσβαση στα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού καλλιτεχνικού πενταγράμμου, μεταξύ των οποίων ο Σάκης Ρουβάς. Οπως τους είπε μάλιστα, είχε δήθεν την εντολή να συζητήσει μαζί τους για την πραγματοποίηση συναυλίας στην Κύπρο με τον Ελληνα σταρ, από την οποία θα προβαλλόταν η εταιρεία, ενώ θα αποκόμιζε τεράστιο κέρδος, ύψους τουλάχιστον 400.000 ευρώ!


Το καλοστημένο σχέδιο
Κοντά στα Χριστούγεννα του ίδιου χρόνου, ο διευθύνων σύμβουλος της κυπριακής εταιρείας ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για να κανονίσει με τον Καρπάθιο τις τελευταίες λεπτομέρειες της συναυλίας και σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου «Δηημοκρατική», ο τελευταίος ζήτησε και πήρε 38.000 ευρώ ως προκαταβολή για το κλείσιμο της συμφωνίας. Λίγες εβδομάδες μετά μάλιστα, ο «μάνατζερ διασημοτήτων» επισκέφτηκε τα γραφεία της Κύπρου ούτως ώστε να κουβεντιάσει με τους υπευθύνους το... μέρος και την ακριβή ημερομηνία της συναυλίας. Μάλιστα, θέλοντας να πείσει τους υπευθύνους της εταιρείας, ο εναγόμενος συνέταξε και υπέγραψε απόδειξη είσπραξης, σύμφωνα με την οποία θα επέστρεφε εντός δύο εβδομάδων όλο το ποσό της προκαταβολής, αν δεν έκλεινε η συναυλία. Επίσης, φέρεται να διαβεβαίωσε και εγγράφως ότι η προκαταβολή προοριζόταν για τον τραγουδιστή και θα την παρέδιδε ο ίδιος σε εκείνον ή σε εκπρόσωπό του.


Η ματαίωση
Μέχρι και η αφίσα της εμφάνισης του Σάκη Ρουβά, που είχε προγραμματιστεί για την 4η Ιανουαρίου 2012, ήταν έτοιμη, όταν ο μεγάλος «ατζέντης» ανέφερε στη διοίκηση της κυπριακής εταιρείας πως η συναυλία θα ακυρωθεί γιατί το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν υλοποιήθηκε όπως προσυμφωνήθηκε. Η κυπριακή εταιρεία αστραπιαία ακύρωσε την πολυαναμενόμενη εμφάνιση βγάζοντας ανακοίνωση. Η αλήθεια βέβαια είναι άλλη, καθώς ο «μάνατζερ» δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με εκείνους που πραγματικά αντιπροσωπεύουν τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος βεβαίως δεν έτυχε και καμιάς ενημέρωσης για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Κύκλοι από την πλευρά του Σάκη Ρουβά, μιλώντας στην «Espresso», τόνισαν ότι τέτοιου είδους περιστατικά έχουν συμβεί πολλές φορές, εξηγώντας όμως ότι για να κλείσει κάποιος συναυλία με έναν τραγουδιστή, πρέπει να υπάρχει το απαραίτητο συμβόλαιο: «Οταν για παράδειγμα κάποιος λέει ότι θα φέρει τον Σάκη για να τραγουδήσει, πρέπει να έχει συμβόλαιο με κάποιον που εκπροσωπεί τον ίδιο τον τραγουδιστή. Δεν ξέρω αν πραγματικά η κυπριακή εταιρεία είχε ένα τέτοιο συμβόλαιο».


«Εκλεισε» και τον ράπερ Pitbull ο Καρπάθιος μάνατζερ!
Ο Καρπάθιος μάνατζερ δεν είχε τον... Θεό του αφού λίγες ημέρες αφότου «έκλεισε» τη συναυλία με τον Ελληνα σταρ, ξαναπήγε στην Κύπρο για να ενημερώσει τους έκπληκτους εκπροσώπους της εταιρείας ότι υπήρξε ένα είδος διεύρυνσης της αρχικής συμφωνίας! Αυτή τη φορά μάλιστα τους «πούλησε» έναν διεθνώς αναγνωρισμένο σταρ, λέγοντάς τους ότι είχε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό να πραγματοποιηθεί κοινή συναυλία του Σάκη Ρουβά με τον διάσημο Αμερικανοκουβανό τραγουδιστή της ραπ Pitbull στην Κύπρο! Σύμφωνα με την αγωγή, κατάφερε να πείσει τους υπευθύνους της κυπριακής εταιρείας ότι έπρεπε να κάνουν ταξίδι στις ΗΠΑ, με έξοδα... δικά τους φυσικά (ύψους 15.000 ευρώ), προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός. «Και τι είναι 15.000 μπροστά στο όνομα-κολοσσό του Pitbull;» σκέφτηκε ο διευθυντής της κυπριακής εταιρείας, που με την αγωγή της ζητεί 48.000 ευρώ, κι έσπευσε να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με τον «μάνατζερ», όπου έκαναν συναντήσεις με διάφορα άτομα. Αν και δεν διαφάνηκε κάτι το θετικό, ο Καρπάθιος εμφανιζόταν ιδιαιτέρως ικανοποιημένος, αλλά βέβαια στην πορεία δεν πραγματοποιήθηκε καμία συναυλία με τον ράπερ Pitbull (Armando Christian Perez) που έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ στην ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου