ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ακόμα και ο … διάβολος προκαλεί προβλήματα στον Τσίπρα

Μοιραστείτε το στο facebook


Σε μια μεγάλη ανατροπή στο εσωτερικό των συνιστωσών, οδηγούν οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην Έλλη Στάη. Η αποστροφή..
του ότι «θα συμμαχούσε ακόμη και με το διάβολο», φέρνει εκνευρισμό σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φέρονται διατεθειμένοι να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί του για τη στροφή που πραγματοποιεί αλλά και για τις διφορούμενες δηλώσεις του.
Το Αριστερό Ρεύμα που έχει ισχυρή παρουσία στο κόμμα δεν είναι και ιδιαίτερα χαρούμενο με την… ρεβιζιονιστική κωλοτούμπα του προέδρου καθώς κρίνουν ότι δε μπορεί να συμμαχήσουν ακόμη και με τον εχθρό προκειμένου να έρθουν στην εξουσία και να «σώσουν την πατρίδα», όπως είπε ο κ. Τσίπρας.
Οι σκληροί εντός του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι ΑΚΟΕ, “Ρόζα” και λοιποί πρώην ΚΚΕ που δε θέλουν καμιά επαφή με τον κεντρώο χώρο, κατηγορούν τους πασοκογενείς για τη στροφή του κ. Τσίπρα, για τις επαφές τους σε Γερμανία και ΗΠΑ και για τις δηλώσεις του ότι ουσιαστικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει τα πάντα, ακόμη κι αυτά που δεν αναφέρονται στη διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλούν ακόμη και για πολιτικό τυχοδιωκτισμό, πολύ πριν το πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Διότι πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια «συμμαχία με το διάβολο» αν όχι τυχοδιωκτισμός;
Μάλιστα, η αριστερή πλευρά στην Κουμουνδούρου βάζει στο τραπέζι τη δημοσκοπική υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ουσιαστικά ότι το θολό μήνυμα που εκπέμπει το κόμμα, η παραίτηση από τις αρχές και τις διακηρύξεις για ρήξη με όλους και οι παλινωδίες του Αλέξη Τσίπρα έχουν απογοητεύσει μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων. Η αντιπολίτευση του Τσίπρα ζητά ξεκάθαρες λύσεις και θέσεις κι όχι α λα κάρτ τοποθετήσεις και ψεύτικες ρήξεις την ίδια ώρα που δίνουν διαπιστευτήρια στο «διάβολο» ήτοι στους Γερμανούς και τους Αμερικανούς.
Όπως εκτιμάται, το επόμενο διάστημα ο Τσίπρας δε θα περάσει καλά, ειδικά αν οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ευνοϊκές και τα μηνύματα των ψηφοφόρων δεν είναι καλά μετά τη στροφή στο ρεαλισμό που επιχειρεί ο πρόεδρος.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου