ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Μαλάκας είμαι να δουλεύω τσάμπα!»

Μοιραστείτε το στο facebook
«Θεωρώ αυτονόητο ότι αφού δουλεύω 10 ώρες πρέπει να με πληρώσεις. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να σου δουλεύω..
Κάθομαι σπίτι μου και τρώω τα ντουβάρια. Δηλαδή αν είναι να φάω έτσι κι αλλιώς τα ντουβάρια ας τα φάω και ας μην έχω δουλέψει και 10ωρα από πάνω». Προφητικός αποδείχθηκε ο...
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αναφορικά με τις εξελίξεις στο «Αμάρτημα της μητρός μου». Τον είχα συναντήσει όταν ξεκινούσαν τη σειρά σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και τα λόγια του ακόμα αντηχούν στα αυτιά μου: «Από το πρωί μέχρι το βράδυ πριν το γύρισμα και μετά το γύρισμα είμαι στα γόνατα και προσεύχομαι. Τουλάχιστον να πληρωθούμε λέω και ξαναλέω, αλλά αυτό κανείς δεν το ξέρει. Ούτε ο Θεός γιατί με αυτά που ακούει έχει τρομοκρατηθεί κι Αυτός!», μου είχε πει τότε με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει. Βλέπετε εκείνη την εποχή έπαιζε πολύ το θέμα με τους «Βασιλιάδες» και τα «Μυστικά της Εδέμ» και το γεγονός ότι δεν είχαν πληρωθεί οι συντελεστές των σειρών του MEGA για τις δουλειές τους. 

«Εγώ δεν έχω αρχίσει ακόμα να πληρώνομαι για να διαμαρτυρηθώ. Μην ανησυχείτε, αν δεν πληρωθώ θα το δείτε. Θα σταματήσω τη σειρά. Αλλά τι να σταματήσω αφού θα έχουν γυριστεί τα επεισόδια. Υπάρχει και αυτό». Και όντως έτσι συνέβη! Κάποια στιγμή, πέντε επεισόδια πριν την ολοκλήρωση της σειράς, τα γυρίσματα σταμάτησαν. Φυσικά, δεν ήταν μόνος του, αλλά είχε μαζί του όλο το καστ των ηθοποιών και το συνεργείο γιατί και αυτό το είχε προβλέψει.


«Ευτυχώς είμαστε αλληλέγγυοι με τους τεχνικούς. Αυτοί πληρώνονται με το μήνα και πια έχουν ξυπνήσει. Γιατί βλέπω και σε άλλες σειρές αυτά που γίνονται. Πλέον υπάρχει κανονικός εκβιασμός “ή μας πληρώνετε ή σταματάμε τα γυρίσματα”. Εγώ είμαι με το μέρος των τεχνικών –εννοείται- γιατί προστατεύουν και τα δικά μου τα δικαιώματα. Μαλάκας είμαι να δουλεύω τσάμπα! Θεωρώ αυτονόητο ότι αφού δουλεύω 10 ώρες πρέπει να με πληρώσεις. Διαφορετικά γιατί να σου δουλεύω; Δεν υπάρχει λόγος. Κάθομαι σπίτι μου και τρώω τα ντουβάρια. Δηλαδή αν είναι να φάω έτσι κι αλλιώς τα ντουβάρια ας τα φάω και ας μην έχω δουλέψει και 10ωρα από πάνω».

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΑΤΣΙΟΥ-ΡΗΓΑ 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες από την πλευρά του καναλιού να συνεχιστούν τα γυρίσματα και να ολοκληρωθεί η σειρά. Κανείς, όμως, δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι. Πριν από μία εβδομάδα υπήρξε ραντεβού ανάμεσα στον σεναριογράφο και σκηνοθέτη της σειράς Αλέξανδρο Ρήγα και τον Γιάννη Λάτσιο προκειμένου να βρεθεί μια λύση, καθώς επιθυμία και των δύο είναι να ολοκληρωθεί η σειρά και να γυριστούν και τα πέντε εναπομείναντα επεισόδια. Έτσι, αποφασίστηκε να ξεκινήσει η διαδικασία ώστε να αλλάξει η εταιρεία παραγωγής αλλά αυτό δεν είναι κάτι απλό όσο και αν το επιθυμούν οι δύο πλευρές. Υπάρχει αισιοδοξία και οι ελπίδες αυτή τη στιγμή εναποτίθενται στη νομική υπηρεσία του καναλιού και στο τι εκείνη θα αποφασίσει. Οι συντελεστές -ηθοποιοί και τεχνικοί– έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας παραγωγής, κάτι που μας επιβεβαίωσαν τόσο η Ρένια Λουιζίδου όσο και ο Χρήστος Σιμαρδάνης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί τους. Την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος που ξέρει όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις των ηθοποιών. Μάλιστα, ο κ. Σιμαρδάνης τόνισε πως προσωπικά έχει πληρωθεί τα πέντε από τα 13 επεισόδια που προβλήθηκαν από το κανάλι.  

ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ, Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ…

Η οικονομική κρίση και τα φαινόμενα δυστοκίας εξαπλώθηκαν και στον ΑΝΤ1 και στις σειρές του, αν και στην προκειμένη περίπτωση το κανάλι του Αμαρουσίου είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του. Η εταιρεία παραγωγής Studio Alfa ευθύνεται για την αδυναμία καταβολή των δεδουλευμένων, παρά το γεγονός ότι έχουν καταβληθεί τα χρήματα από τον τηλεοπτικό σταθμό που προβάλλει τη σειρά. Όλα ξεκίνησαν εκεί γύρω στις αρχές Δεκεμβρίου, και ενώ γυρίζονταν το 14ο και 15ο επεισόδιο. Όπως είχε γίνει και μέσα στο φθινόπωρο, οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί για δεύτερη φορά αρνήθηκαν να μπουν σε γύρισμα επειδή ο παραγωγός δεν ήταν συνεπής στις πληρωμές του. Από τον ΑΝΤ1 έχουν προβληθεί 13 επεισόδια. Το 14ο και 15ο είναι στη φάση των γυρισμάτων αλλά δεν απομένουν παρά πέντε περίπου μέρες για να ολοκληρωθούν. Για τα υπόλοιπα τρία δεν έχουν ξεκινήσει καν γυρίσματα, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτούνται 15 με 20 μέρες δουλειάς γι’ αυτά. Πάντως, αν τελικά δεν μπορέσει να αναλάβει κάποια άλλη εταιρεία παραγωγής για τα πέντε επεισόδια που απομένουν τότε ακόμα μία σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα θα περάσει στην τηλεοπτική ιστορία ως ημιτελής μετά το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» του MEGA!
sarotiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου