ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Βίντεο-Σοκ: Συντρίμμια αεροπλάνου χτυπούν αυτοκίνητο στη Ρωσία


Πρόκειται για το επιβατηγό αεροσκάφος που βρέθηκε εκτός αεροδιαδρόμου και έπιασε φωτιά μετά από μία αποτυχημένη απόπειρα προσγείωσης στο αεροδρόμιο..
της Μόσχας, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος ήταν τέσσερις νεκροί και τουλάχιστον τρεις τραυματίες από τη συντριβή του αεροσκάφους τύπου Tupolev Tu-204 της ρωσικής εταιρείας Red Wings.

Η κάμερα ασφαλείας ενός οχήματος, στον παρακείμενο αυτοκινητόδρομο, κατέγραψε τη στιγμή της πρόσκρουσης και πώς τα κομμάτια του φλεγόμενου αεροσκάφους χτύπησαν ένα αυτοκίνητο εν κινήσει.

Το αεροπλάνο έπιασε αμέσως φωτιά και κομμάτια του χτύπησαν διερχόμενα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα οι αρχές να κλείσουν τμήματα των αυτοκινητόδρομων, ενώ όλες οι πτήσεις με προορισμό το Βνούκοβο μεταφέρθηκαν στα άλλα δύο αεροδρόμια της Μόσχας, Ντομοντέντοβο και Σερεμετιεβόι.

Τα συνεργεία διάσωσης εντόπισαν το ''μαύρο κουτί''

Μία ημέρα μετά οι ιατροδικαστές ξεκίνησαν την διαδικασία αναγνώρισης των πτωμάτων τεσσάρων μελών του πληρώματος. Παράλληλα, τα συνεργεία διάσωσης βρήκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου το "μαύρο κουτί".

"Το αεροσκάφος βρισκόταν σε καλή θέση για την προσγείωση, αλλά για άγνωστο λόγο δεν σταμάτησε στην πίστα του αεροδρομίου", με αποτέλεσμα να συντριβεί στον αυτοκινητόδρομο, δήλωσε ο Αλεξάντερ Νεράντκο, διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αερομεταφορών.

Το αεροσκάφος κόπηκε σε τρία κομμάτια, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η οδική αρτηρία που συνδέει το Κίεβο με το Βνούκοβο, τρίτο αεροδρόμιο της ρωσικής πρωτεύουσας.

Πηγή των δυνάμεων ασφαλείας δήλωσε πως οι ειδικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο το δυστύχημα να προκλήθηκε από κακοκαιρία ή από λάθος του πιλότου και θεωρούν ως πιθανότερη αιτία κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Όμως ο ίδιος ο Λεμπέντεφ τόνισε πως το αεροσκάφος είχε υποβληθεί πρόσφατα σε έλεγχο.

Αεροπλάνο χτυπά αυτοκίνητο στη Ρωσία από depy6
Νews247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου