ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Γυμνοί» στο κυνήγι της εγκληματικότητας

Μοιραστείτε το στο facebook


Τρομακτικές ελλείψεις σε εξοπλισμό, που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών, παρατηρούνται στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ...
στη δυτική Ελλάδα. 
«Πρωταθλήτριες» στα προβλήματα φαίνεται ότι είναι, σύμφωνα με τις ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων, οι διευθύνσεις της Αχαΐας και της Ηλείας, όπου οι ένστολοι κινούνται με περιπολικά-σακαράκες και «προφυλάσσονται» με αλεξίσφαιρα γιλέκα που έχουν... λήξει.
Σε χθεσινές δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Βασίλης Κωνσταντόπουλος χαρακτήρισε τον στόλο των περιπολικών «κινητές νεκροφόρες», καθώς δεν συντηρούνται. Παρά ταύτα, τόνισε, συμβαίνει το παράδοξο να υπάρχουν επτά γερανοφόρα οχήματα που... σκουριάζουν στον χώρο στάθμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας. «Είναι σχεδόν σίγουρο ότι εκείνοι που προμηθεύτηκαν τα οχήματα και στη συνέχεια τα έφεραν στην Πάτρα δεν γνώριζαν τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής» είπε συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντόπουλος, προσθέτοντας ότι «δυστυχώς, με τα χρήματα που έδωσαν για να τα αγοράσουν θα μπορούσαν να πάρουν μερικά περιπολικά που έχει άμεση ανάγκη η υπηρεσία μας». Σύμφωνα με τον ίδιο, «υπάρχουν οχήματα που έχουν κάνει και 1.000.000 χιλιόμετρα, που κινούνται με φθαρμένα λάστιχα», στα οποία καλούνται οι ίδιοι να βάζουν ρεφενέ καύσιμα, λάδια, μπαταρίες και ανταλλακτικά.
Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Δημοκρατία, τη δυσαρέσκειά του για τις ελλείψεις που «έχουν καταρρακώσει το ηθικό των ενστόλων» εξέφρασε, από την πλευρά του, και ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Ηλίας Παναγούλης. «Υπάρχουν ληγμένα αλεξίσφαιρα γιλέκα στις υπηρεσίες της Ηλείας. Οι αστυνομικοί προτιμούν να μην τα χρησιμοποιούν, αφού δεν γνωρίζουν αν μπορούν να προσφέρουν επαρκές επίπεδο ασφάλειας» ανέφερε συγκεκριμένα, εξηγώντας ότι πρόκειται για αλεξίσφαιρα 12ετίας, που πλέον η συνοχή των υλικών τους δεν έχει τις απαιτούμενες χημικές ιδιότητες για να προστατέψουν σωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου