ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ανοίγονται ευκαιρίες για νέες δουλειές

Μοιραστείτε το στο facebook
Αλλάζει η λειτουργία πολλών κλάδων της οικονομίας – Ως τις 31.12.2012 θα έχουν εκδοθεί όλες οι υπουργικές αποφάσεις για άρση των περιορισμών..
Τέλος εποχής για μια σειρά επαγγελμάτων που άνθησαν υπό τον μανδύα προστατευτικών ρυθμίσεων αλλά και το άνοιγμα ευκαιριών για νέες δουλειές που αφορούν χιλιάδες επαγγελματίες σηματοδοτεί η ολοκλήρωση του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων το 2013.

Η μεταρρύθμιση που παρουσίασε τις μεγαλύτερες δυσκολίες υλοποίησης (σχεδιάζεται πολύ πριν από το μνημόνιο, από τις αρχές της δεκαετίας του 2000) έγινε αφορμή για «φαρμακερά» σχόλια από την πλευρά της καγκελαρίου της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελκαι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ακόμη και από υπουργούς.

Η ανάγκη έγκρισης της εκταμίευσης δύο δόσεων από την τρόικα το 2012, στην αρχή και στο τέλος του έτους, ήταν η αφορμή για την υλοποίηση δεκάδων προαπαιτούμενων δράσεων για το άνοιγμα των επαγγελμάτων, από τις κυβερνήσεις των κκ. Λουκά Παπαδήμουκαι Αντώνη Σαμαρά αντιστοίχως, οι οποίες ήταν αναγκαίες για την εφαρμογή του νόμου που πέρασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου το 2011...
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου