ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Οι ζωές των άλλων

Μοιραστείτε το στο facebook


Υπήρξαν χθες δύο ειδήσεις οι οποίες, αν και σημαντικές, πέρασαν στα ψιλά διότι προφανώς η λίστα Λαγκάρντ, τα στικάκια και ο αριθμός των καλπών είναι σημαντικότερη..

Έχουμε αφενός τη δολοφονία ενός Πακιστανού από δύο άτομα, ο ένας μάλιστα πυροσβέστης. Τον κάρφωσαν με στιλέτο διότι όπως λένε τους έκλεισε το δρόμο με το ποδήλατο. Κανείς, ωστόσο, δεν έχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ρατσιστικό έγκλημα. Αλλά καμιά σημασία δεν έχει ποιος είναι ο νεκρός, από που είναι και ποιοι οι θύτες.
Η ουσία είναι ότι η Αθήνα συνεχίζει να είναι επικίνδυνη για όλους και θα γίνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Τα μαχαιρώματα είναι στο καθημερινό αστυνομικό δελτίο. Αλλοδαποί σκοτώνουν Έλληνες και το ανάποδο, ληστείες με μεγάλη αγριότητα, τραυματισμοί και καπάκι οι τρομοκράτες. Μια πόλη, η Αθήνα, που βρίσκεται όμηρος του φόβου, απ’ όπου κι αν αυτός προέρχεται. Αλλά εμείς… παίζουμε τον παπά με τα στικάκια. Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα, λένε οι γνωρίζοντες. Διότι αν ξεκινήσουν πράξεις αντεκδίκησης τότε θα δούμε φονικά που δεν έχουμε ξαναδεί.
Το δεύτερο περιστατικό ήταν η εξάρθρωση μιας τεράστιας εγκληματικής οργάνωσης που έφερνε από την Τουρκία μετανάστες έναντι 1.200-2.500 ευρώ το κεφάλι. Συνελήφθησαν 8 Έλληνες, Σύροι και Ιρακινοί και αναζητούνται άλλοι 14. Μια πολυεθνική ομάδα δηλαδή δουλεμπόρων είχε φέρει εκατοντάδες ταλαιπωρημένες ψυχές από την Τουρκία στην Ελλάδα με την υπόσχεση της προώθησής τους στην Ιταλία. Κάπως έτσι γέμισε η χώρα χιλιάδες μετανάστες, και κάπως έτσι κατάντησε η Αθήνα ζούγκλα. Και το χεράκι τους το έχουν βάλει φυσικά και Έλληνες δουλέμποροι.
Όμως, την ώρα που στη Βουλή παίζουν τον παπά, στην πραγματική ζωή, στην καθημερινότητα ο εφιάλτης μεγαλώνει. Όποιος έχει πάει έστω και μια φορά νύχτα κάτω από την Ομόνοια θα έχει καταλάβει τι γίνεται. Διότι εκείνα που συμβαίνουν στα γκέτο της Αθήνας είναι πολύ πιο αληθινά από αυτά που συμβαίνουν στη Βουλή.
Φυσικά, οι ειδήσεις θα αφιερώσουν ώρες ολόκληρες για τα πολιτικά καμώματα στο Κοινοβούλιο και ελάχιστα -έως καθόλου- δευτερόλεπτα για τα παραπάνω περιστατικά.
Κι όπως λέει το τραγούδι: Για εμάς αυτή είναι η ζωή, η άλλη είναι των άλλων.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου