ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Αποκαλύπτουμε όλες τις μυστικές και κρυμμένες λίστες

Μοιραστείτε το στο facebook

Ήλθε η στιγμή να αποκαλύψουμε την αλήθεια και να ξεσκεπάσουμε την παγκόσμια συνομωσία της μαύρης αδελφότητας, των τεκτόνων, των σιωνιστών, των Μάγιας, του Σόρος, του..
Τσάκα και πλήθος άλλων, που στόχο έχει να αφανίσει το πανάρχαιο φύλο των Ελλήνων. Είναι τυχαίο, ότι από όλους τους επιχειρηματίες, στη φυλακή είναι μόνο ο Λούα-Λούα;
Όλοι αυτοί οι μοχθηροί προσπαθούν να σβήσουν από τον χάρτη όλους τους γνήσιους απογόνους των Ελ, οι οποίοι τιμώντας το «Λ» στις ασπίδες των Λακεδαιμονίων έχουν τις πενιχρές καταθέσεις  τους σε πόλεις ή κρατίδια που ξεκινούν από «Λάμδα». Όταν αυτό δεν είναι δυνατό, η λίστα λαμβάνει το όνομα της από πρόσωπο που ξεκινά από «Λ» ή εναποθέτουν τις οικονομίες τους σε χώρες με τουλάχιστον δύο λάμδα.
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο σε καμία λίστα από αυτές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας:
1.       Λίστα Λαγκάρντ: Κάτι ψωροκαταθέσεις όψεως συγγενών (συμπτωματικά) του Παπακωνσταντίνου, διανθισμένη με εκατοντάδες φυσικά πρόσωπα και δεκάδες offshore για ξεκάρφωμα, χρησιμοποιούνται ως όχημα για να μολύνουν μια λαμπρή πολιτική καριέρα.
2.      Λίστα Λιχτενστάιν: Απλά δόθηκε μια μικρή διορία (μια πενταετία) στους  μικροκαταθέτες του κρατιδίου, προκειμένου να επαναπατρίσουν τα κεφάλαια που προέρχονται από πωλήσεις πατρογονικών χωραφιών
3.      Λίστα Λουξεμβούργου: Πέντε χιλιάδες Έλληνες, απόγονοι όσων έλαβαν περσικό χρυσό και τον διατηρούν ως σήμερα, πάρκαραν τα οικογενειακά κειμήλια στο Λουξεμβούργο.
4.      Λίστα Λονδίνου: εξακόσιοι ημεδαποί αγόρασαν κάτι κοτέτσια στην καρδιά της Αγγλίας. Από  τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει προκύπτουν μεγάλες αποκλίσεις, αλλά είναι βέβαιο ότι οι εξηγήσεις τους θα είναι απολύτως επαρκείς.
5.      Λίστα Ο-λλ-ανδίας: 104 συμπατριώτες μας με τράτες και ψαροκάικα, που το ΣΔΟΕ τις θεωρεί θαλαμηγούς και σκάφη πολυτελείας, το κόστος των οποίων κυμαίνεται από 500.000 ευρώ έως και 4 εκατομμύρια ευρώ, καθώς οι τράτες είναι πυραυλοκίνητες.
Έπεται και η δημοσιοποίηση άλλων τεσσάρων λιστών:
Λίστα Λιβανάτες: όσοι λιβάνιζαν Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, Γενικούς Γραμματείς στη Μεταπολίτευση, το έκαναν για την ψυχή της μάνας τους, αλλά θα μπλέξουν γιατί «ο καλός καλό δεν βλέπει»…
Λίστα Λαζόπουλου: οι τηλεοπτικοί αστέρες δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί και τη δόξα, αλλά θα υποστούν τον έλεγχο γιατί οι ατάλαντοι υπάλληλοι τους ζηλεύουν.
Λίστα Λάρνακα: η έρευνα για τις  κυπριακές offshore θα συνεχιστεί χωρίς αποτελέσματα.
Λίστα Λαμόγιων: να γίνει μια ψηφοφορία, μία δημοσκόπηση, να πει το κοινό ποιους θεωρεί λαμόγια και να τους ψάξει το ΣΔΟΕ…
Όλα τα προαναφερθέντα αποτελούν φήμες και στάχτη στα μάτια των αρμόδιων αρχών. Τα «πλούσια κοιτάσματα» μαύρου χρήματος βρίσκονται σε άλλες λίστες:
Λίστα Λάρισα: όσοι ακόμη δεν έχουν κόψει τον μόνο αληθινό έρωτα (τον πληρωμένο), έχουν λίπος για την εφορία…
Λίστα Λιανοκλάδι: όσοι πάνε και μαζεύουν κλαδιά για να τα ρίξουν στο τζάκι ή στις ξυλόσομπες και να ζεσταθούν, σαμποτάρουν τα κρατικά έσοδα από την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και θα διωχθούν για φοροαποφυγή.
Λίστα Λιακόπουλου: ο επιτυχημένος εκδότης, πρέπει να δώσει στοιχεία για τους πελάτες του. Θα φορολογηθούν αγρίως, καθώς σίγουρα έχουν αδήλωτους πόρους, αφού αγοράζουν βιβλία με τον τόνο. Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου αναμένεται να αναγκάσει τους εκδότες με το κιλό, να πουλάνε με το κυβικό…
Λίστα Λουμίδη: όσοι ακόμη απολαμβάνουν καφέ και δεν το έχουν ρίξει στο ρεβυθόζουμο θα ελεγχθούν πάραυτα για καθημερινή κατανάλωση ειδών πολυτελείας…
Μόνο στο «λάμδα» τόσες λίστες. Αν το ΣΔΟΕ πιάσει το «μι», τότε θα γίνει πανικός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου