ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Μην στενοχωριέστε, έρχονται κι άλλες αργίες

Μοιραστείτε το στο facebook
Μπορεί μόλις να μπήκε ο χρόνος, όμως, κάποιοι κάνουν από τώρα… όνειρα για τα τριήμερα και τις διακοπές που θα τους φέρει το 2013. Οι αργίες τη φετινή χρονιά πέφτουν…
ιδανικά για όσους θέλουν να ξεκουραστούν. Στο δημόσιο τομέα θα μπορούν κάποιοι να πάρουν και μερικές ημέρες άδεια από τη… σημαία και να περάσουν ζωή χαρισάμενη. Όποιος βάλει, λοιπόν, κάτω τις αργίες θα διαπιστώσει τα εξής:

18/3/2013 Καθαρά Δευτέρα. Αν και μακριά ακόμη λόγω του ότι το Πάσχα πέφτει Μάιο φέτος, το επόμενο τριήμερο θα είναι στα μέσα Μαρτίου.

25/3/2013 Δευτέρα. Πριν καλά – καλά περάσει το τριήμερο, και με 4 ημέρες δουλειά, θα έρθει το επόμενο τριήμερο χαλάρωσης καθώς η εθνική εορτή πέφτει Δευτέρα. Χαράς ευαγγέλια για όσους θα «κολλήσουν» άδεια τις ημέρες μεταξύ Καθαρής Δευτέρας και 25ης Μαρτίου. Δεκαήμερο δυνατό.

05/05/2013 Πάσχα. Λίγο μακριά φέτος, αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι η 1η Μαίου πέφτει τη Μεγάλη Τετάρτη, μπορεί να προγραμματίσει ορισμένες «κολλητές» άδειες και να πάει διακοπές.

24/06/2013 Αγίου Πνεύματος πάντα Δευτέρα. Προχωρημένος Ιούνιος, ένα τριήμερο ότι πρέπει για ήλιο, θάλασσα και… τ’ αγόρι μου.

15/08/2013 Πέμπτη. Ο 15αύγουστος πέφτει μεσοβδόμαδα για όσους δουλεύουν εκείνη την εποχή. Δύο μέρες πίσω άδεια και δύο μετά, σχηματίστηκε το 8ήμερο διακοπών στην καρδιά του καλοκαιριού.

28/10/2013 Δευτέρα. Άλλη μια εθνική εορτή που μας κάνει τη χάρη να είναι Δευτέρα, οπότε το τριήμερο είναι εξασφαλισμένο.

25/12/2013 Τετάρτη και 01/01/2014 Τετάρτη. Οι επόμενες γιορτές δεν… πέφτουν κι άσχημα. Στη μέση της εβδομάδας μία μέρα πριν αργία, μία μετά και η εβδομάδα έκλεισε ευχάριστα.

Άλλωστε, τι είναι η ζωή χωρίς αργίες και άδειες από τη σημαία;

antinews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου