ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Μαύρο κι άραχνο το … πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Μέρκελ

Μοιραστείτε το στο facebook
Μπορεί κάποιοι να αισιοδοξούν ότι η αντίστροφη μέτρηση προς την ανάκαμψη άρχισε, αλλά η Άνγκελα Μέρκελ έρχεται για μια ακόμη φορά να..
βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Στο πρωτοχρονιάτικό μήνυμά της, η γερμανίδα καγκελάριος προειδοποίησε ότι το 2013 θα είναι μια χρονιά πρόκληση. «Ξέρω ότι πολλοί προσχωρούν στο νέο έτος με τρόμο. Και πράγματι, το οικονομικό περιβάλλον το επόμενο έτος δεν θα είναι εύκολο, αλλά πιο δύσκολο. Αυτό δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει, αλλά,  αντίθετα, να χρησιμεύσει ως κίνητρο» αναφέρει. Όσον αφορά την κρίση της ευρωζώνης, δήλωσε κατηγορηματικά ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά, παρά την πρόοδο που σημειώθηκε φέτος: «Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους μας δείχνει πόσο σημαντική είναι αυτή η ισορροπία. Οι μεταρρυθμίσεις που έχουμε συμφωνήσει έχουν αρχίσει να παράγουν αποτελέσματα. Αλλά χρειαζόμαστε ακόμα πολλή υπομονή. Η κρίση απέχει πολύ από το να τελειώσει. Περισσότερα πρέπει να γίνουν διεθνώς, ενώ είναι απαραίτητη και η παρακολούθηση των χρηματοπιστωτικών αγορών. Ο κόσμος δεν έχει μάθει αρκετά το μάθημα της καταστροφικής οικονομικής κρίσης του 2008. Ποτέ ξανά δεν πρέπει να επιτραπεί τέτοια ανευθυνότητα, όπως τότε. Στην κοινωνική οικονομία της αγοράς, το κράτος είναι ο θεματοφύλακας της τάξης και ο λαός πρέπει να είναι σε θέση να το εμπιστεύεται».
Τελευταία πάντως οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι μας έχουν συνηθίσει σε πιο αισιόδοξα σχόλια. Ακόμα και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δήλωσε ότι «τα χειρότερα πέρασαν» για την ευρωκρίση.

dw.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου