ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η παράσταση-σοκ με ημίγυμνους ηθοποιούς

Μοιραστείτε το στο facebook


Η παράσταση-σοκ στο κέντρο της Αθήνας με τους γυμνούς πρωταγωνιστές πάνω στη σκηνή. Από την ταινία της..
δεκαετίας του ’60, στα θεατρικά «Κόκκινα φανάρια» του 2013. Οσοι βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο «Rex» έμειναν με ανοιχτό το στόμα, αφού ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος, που φημίζεται για το εκκεντρικό του στιλ, δεν διστάζει να σοκάρει με τις ολόγυμνες σκηνές. Από τις πιο ανατρεπτικές σκηνές είναι αυτή της Ελενας Τοπαλίδου που χορεύει ολόγυμνη στη σκηνή. Οσο για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές; Η Μαρία Κίστου υποδύεται την Ελένη που ερωτοτροπεί με τον Νίκο Ψαρρά ή Μιχαήλο, σύμφωνα με τον θεατρικό του ρόλο. Η Ευγενία Δημητροπούλου, την οποία γνωρίσαμε από την ερμηνεία της στο «Νησί», υποδύεται τη Μυρσίνη που εμφανίζεται στη σκηνή με σέξι πρόστυχα εσώρουχα και χορεύει στην μπάρα. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με μαύρα εσώρουχα δουλεύει στον οίκο και προσπαθεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες των ανδρών. Ο Γιάννης Τσεμπερλίδης βγαίνει ως τραβεστί ολόγυμνος στη σκηνή με ξανθιά περούκα, αποκαλύπτοντας χωρίς ντροπή στους θεατές τα οπίσθιά του. Οι θεατές της παράστασης δεν άφησαν ασχολίαστες και τις τολμηρές εμφανίσεις της Θεοδώρας Τζήμου, της Αλκηστης Πουλοπούλου, του Νίκου Αλεξίου, του Κωνσταντίνου Ασπιώτη, αλλά και του Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Το στόρι βασίζεται και στην περίφημη κινηματογραφική ταινία της δεκαετίας του '60. Στα δωμάτια του «σπιτιού» της μαντάμ Παρή, η ερωτική συναλλαγή μοιάζει με απλή ρουτίνα. Ομως, για το καθένα από τα κορίτσια που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εκεί υπάρχει, σιωπηρά, και ένας προσωπικός κόσμος. Σκληρός ή ουτοπικός, αναγκαίος ή κυνικός, ο κόσμος αυτός είναι η μόνη αλήθεια μέσα στην καθημερινότητά τους. Εχουν την ανάγκη να τον βιώσουν, ακόμη και αν χρειαστεί να πληρώσουν γι’ αυτόν οποιοδήποτε κόστος. Και για τις περισσότερεςς, το κόστος αποδεικνύεται επώδυνο. Θα μείνουν αλώβητες μόνο όσες μπορούν να παγώσουν την ψυχή τους και να προχωρήσουν χωρίς συναισθηματισμούς και δεσμεύσεις.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του ’60, που γράφτηκε για το θέατρο, προσαρμόστηκε στη συνέχεια σε κινηματογραφικό σενάριο και ξαναγράφτηκε ως μιούζικαλ, ζωντανεύει ξανά στη σκηνή «Κοτοπούλη». Το έργο διερευνά την ανθρώπινη αλήθεια πίσω από το ψυχρό πρόσωπο της πορνείας και ο Κωνσταντίνος Ρήγος οργανώνει μια παράσταση που θα φωτίσει τη διαχρονικότητα του θέματος, έχοντας μαζί του μια εξαιρετική ομάδα συντελεστών και ηθοποιών.


Η ιέρεια του έρωτα Κωνσταντίνα Μιχαήλ
Από το «Λαβ Σόρι» με τον Σάκη τον υδραυλικό και το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» με τον «Ακάλυπτο», τώρα στα «Κόκκινα φανάρια». Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ επέστρεψε δυναμικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Αθήνας αφού έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα παράσταση του Κωνσταντίνου Ρήγου «Κόκκινα φανάρια» στο Εθνικό Θέατρο. Η ξανθιά ηθοποιός, που εμφανίζεται στη σκηνή με μαύρα σέξι εσώρουχα, υποδύεται μια ιερόδουλη που δουλεύει στον οίκο ανοχής και προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ορέξεις των ανδρών. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ως Μαίρη αποπλανεί τον πρωτάρη Αγγελο τον οποίο υποδύεται ο Νικόλας Στραβοπόδης.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της το 1994 ως Λίλη στο σίριαλ «Λαβ Σόρι» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, στο οποίο υποδυόταν μια νεαρή γιατρό που μεγάλωσε σε αστικό περιβάλλον, τελειομανή, περήφανη για την αυτοπειθαρχία, τον αυτοέλεγχο και τον προγραμματισμό της, και εκ πεποιθήσεως εναντίον των προγαμιαίων σχέσεων. Στη ζωή της μπαίνει όμως ο Σάκης ο υδραυλικός και τα πάντα ανατρέπονται... Τρία χρόνια αργότερα στην τηλεοπτική της ζωή θα μπει ο Μάκης ο οδοντίατρος (Γιώργος Παρτσαλάκης), ο φίλος του «Ακάλυπτου» τον οποίο υποδυόταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ όμως θα εξιτάρει τη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού τον Μάρτιο του 1999, όταν έκανε γυμνή φωτογράφηση για το «Playboy». «Οταν θέλω έναν άνδρα, κάνω τα πάντα για του εξάπτω συνεχώς τη φαντασία» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων τότε η σέξι ηθοποιός εξάπτοντας τη φαντασία πολλών αντρών...

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ στην espressonews.gr
ΦΩΤ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου