ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Θερμό επεισόδιο στο Νοσοκομείο του Βόλου... με οσμή σκανδάλου;

Μοιραστείτε το στο facebook
ΓΙΑΤΙ ο Διοικητής του Νοσοκομείου χειροδίκησε σε βάρος της Νομικής του Συμβούλου, η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον του στην Εισαγγελία Βόλου; ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ στο e-Volos.gr ο..
Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου και τί η Νομική Σύμβουλος;

Τον πανικό επανέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου την Τετάρτη ο Διοικητής του Αριστείδης Ζαχαρόπουλος, αυτή τη φορά μάλιστα ξεφεύγοντας από κάθε όριο, αφού δεν ....
δίστασε να χειροδικήσει και μάλιστα εναντίον γυναίκας και πιο συγκεκριμένα της Νομικής Συμβούλου του Νοσοκομείου, την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του e-Volos.gr από εργαζόμενους του Νοσοκομείου, έσπρωξε, πετώντας έξω από το γραφείο του, μετά από μεταξύ του διαφωνία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Νομική Σύμβουλος, με την οποία επικοινώνησε το e-Volos.gr και δεν θέλησε να κάνει την παραμίκρη δήλωση, την Πέμπτη κατέθεσε μήνυση εναντίον του στην Εισαγγελία Βόλου.

Η μεταξύ τους διαφωνία, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αφορούσε σε είσπραξη μισθώματος, ύψους 16.500 (!!!) ευρώ, από εταιρεία η οποία πρόσφατα κέρδισε στο διαγωνισμό ανάληψης του κυλικείου του Νοσοκομείου, με τον κύριο Ζαχαρόπουλο να προτίθεται να χαρίσει ένα μίσθωμα στην εταιρεία και τη Νομική Σύμβουλο να αντιδρά.

Συνδικαλιστικοί κύκλοι εργαζομένων του Νοσοκομείου μάλιστα αναφέρονται σε επεισόδιο με οσμή σκανδάλου, αφού όπως υποστηρίζουν ο Διοικητής του Νοσοκομείου ζήτησε από τη Νομική Σύμβουλο να αλλάξει την ημερομηνία της σύμβασης με την εταιρεία, ώστε να γλιτώσει ένα μίσθωμα, αφού από τη διακήρυξη προβλέπονταν η άμεση καταβολή του μισθώματος, απαίτηση βέβαια στην οποία η Νομικής Σύμβουλος αντέδρασε, γνωστοποιώντας στον Διοικητή ότι εάν συνεχίσει να την πιέζει θα τον καταγγείλει. Σε εκείνο το σημείο ήταν που ξέφυγε και η κατάσταση από κάθε έλεγχο, με τη Νομική Σύμβουλο να βρίσκεται από το γραφείο του Διοικητή στο διάδρομο.

Άλλη μία υπόθεση λοιπόν που αφορά στο Νοσοκομείο του Βόλου και θα πρέπει να κινητοποιήσει τις Εισαγγελικές Αρχές, ώστε να επβεβαιωθούν ή όχι όλα τα παραπάνω, η καθημερινή ενασχόληση των εργαζομένων του Νοσοκομείου με τα οποία μόνον δυσκολίες μπορεί να επιφέρει στην ομαλή λειτουργία του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται αυτά, πάντως, δεν έχει δοθεί κάποιο σήμα προς την Αστυνομία για την αναζήτηση του Διοικητή, ενώ ο ίδιος ο Διοικητής, μετά από επικοινωνία του e-Volos.gr μαζί του, δηλώνει άγνοια επί του θέματος.

e-volos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου