ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Σκάνδαλο στην ΙΜΑΚΟ

Μοιραστείτε το στο facebook
Λέγαμε για τον φτωχούλη του Θεού Πέτρο Κωστόπουλο, αυτό το τίμιο και καλό παλικάρι που δίνει και μαθήματα ...ζωής στην εκπομπή του. Μαθαίνουμε όμως πως ο καλός αυτός εκδότης...που από απένταρος βρέθηκε ξαφνικά να έχει και δικό του ηλεκτρονικό περιοδικό - το pkool- έβαλε τον πεθερό του να αδειάσει τα γραφεία της ΙΜΑΚΟ στην Κύμης λίγο πριν προχωρήσουν οι κατασχέσεις και γίνουν οι πλειστηριασμοί. Έτσι, εάν πάει οποιοσδήποτε αυτή την στιγμή στα γραφεία στο Ηράκλειο θα βρει μόνο τις μοκέτες, καθώς ο καλός του πεθερούλης (και κουμπουροφόρος ενίοτε όπως έλεγαν παλιοί εργαζόμενοι του γκρουπ) τα σήκωσε όλα.

Πάντως η έκδοση του pkool αποτελεί ένα μίνι σκάνδαλο για τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις και τις διαφημιστικές καθώς μαθαίνουμε από πολύ έγκυρες πηγές πως όσες εταιρείες διαφημίστηκαν ήταν έναντι συμψηφισμού με χρέη της ΙΜΑΚΟ. Πως όμως και με ποια κριτήρια τοποθετήθηκαν οι διαφημιζόμενοι σε ένα περιοδικό που ούτε καν έτυχε μεγάλης διαφήμισης κι ελάχιστοι διάβασαν; 

Ενημερώθηκαν οι επιχειρήσεις για αυτόν τον συμψηφισμό με τον 'Πετράν" ή οι διαφημιστικές τους πήγανε άκλαυτα τα λεφτά τους στην τσέπη του Πέτρου Κωτσόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού; Με το θέμα θα επανέλθουμε καθώς πολλές εταιρείες κλαίνε τα λεφτά τους δίχως να το γνωρίζουν λόγω συμπαιγνίας διαφημιστικών και Κωτσόπουλου. 

moneypro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου