ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ο Καιρός: Χιόνια μέσα στην Αθήνα..

Η θερμοκρασία στα Γρεβενά στους -9.2°C στις 7:29πμ
Αγριεύει ο καιρός ενώ χιόνια θα πέσουν τη νύχτα ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές για την αντιμετώπιση του χιονιά..
Ηδη η Τροχαία έχει εκδόσει ενημερωτικό δελτίο για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο, που έχουν κλείσει δρόμοι και που η κίνηση γίνεται μόνο με αλυσίδες.
Στο μεταξύ ο Δήμος Αθηναίων έχει παραχωρήσει δημόσιους χώρους προκειμένου να στεγαστούν οι άστεγοι. κλιμάκια του δήμου μοίρασαν κουβέρτες και τρόφιμα.
Στο δήμο Πειραιά θα παραμείνουν ανοιχτά ΚΑΠΗ όλη τη νύχτα για τους πολίτες που δεν έχουν θέρμανση.
Αναλυτικά:
Σήμερα Τρίτη, περιμένουμε χιονιά κυρίως στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία και κυριώς στη Μαγνησία και το Πήλιο, τις Σποράδες, την ανατολική Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά συμπεριλαμβανομένης και της Αττικο-Βοιωτίας, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Σε αυτές τις περιοχές δηλαδή θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία. Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις θα έχουμε και σε νοτιότερες πεδινές περιοχές, ενώ θα χιονίσει ακόμη και στα βουνά της Κρήτης και θα πέσει χιονόνερο στις παραθαλάσσιες πεδινές περιοχές. Πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές και χιονόνερο έχουμε ακόμη και στα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί και θα φτάσουν στο Ιόνιο τα 6 μποφόρ, στο Αιγαίο όμως θα φτάσουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -6 εως 6 βαθμούς, στα κεντρικά από -3 εως 8 βαθμούς και στα νησιά από 2 εως 10 με 12 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική, περιμένουμε νεφώσεις πυκνότερες στα ανατολικά και βόρεια του νομού με χιονόνερο στις πεδινότερες περιοχές, χιόνι στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1εναν εως 5 βαθμούς κελσίου.


ΤΕΤΑΡΤΗ
Το πρωί θα συνεχιστεί η κακοκαιρία και θα κρατήσει εως το μεσημέρι αργότερα όμως από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να πνέουν βόρειοι και στα δυτικά θα φτάσουν τα 5 μποφόρ αλλά στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7 μποφόρ με τάση εξασθένισης από το απόγευμα και μετά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -5 εως 5 βαθμούς, στα κεντρικά από -4 εως 8 βαθμούς και στα νησιά από 4 εως 12 με 13 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου