ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ παίρνει μεγαλύτερη επιχορήγηση από όλα τα κόμματα !!!

Όλοι ξέρουμε ήδη ότι υποτίθεται πως κυβερνά η ΝΔ, αλλά η εξουσία στο δημόσιο ανήκει στον Βενιζέλο και τους εναπομείναντες ΠΑΣΟΚους του. Σήμερα μάθαμε και κάτι άλλο..
εξίσου εξωφρενικό. Υπεγράφη από τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα η απόφαση για την κατανομή της τρίτης δόσης της επιχορήγησης για του 2012 στα πολιτικά κόμματα. Η τρίτη δόση είναι ύψους 7.720.000 ευρώ, και όπως αναφέρεται στην απόφαση δίνεται στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων, για την οικονομική τους ενίσχυση και ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με την απόφαση, το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 3.107.705 ευρώ, η ΝΔ 2.429.469 ευρώ, το ΚΚΕ 746.737 ευρώ, ο ΛΑΟΣ 622.748 ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ 556.005 ευρώ και οι Οικολόγοι – Πράσινοι 257.333 ευρώ.

Στην απόφαση σημειώνεται, ότι η χρηματοδότηση «προκύπτει από το ποσοστό έγκυρων ψηφοδελτίων που συγκέντρωσαν τα πολιτικά κόμματα, που συμμετείχαν στις αντίστοιχες εκλογές του έτους 2009».

θα πει κανείς, έτσι είναι ο νόμος, καλά κάνουν και παίρνουν τα λεφτά. Όμως, κανείς δεν είχε το μυαλό να σκεφτεί και να αλλάξει τη νομοθεσία για περιπτώσεις όπως αυτή που ζούμε σήμερα; Δηλαδή είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να παίρνει σχεδόν τα μισά λεφτά επειδή το 2009 ήταν πρώτο κόμμα; Και τώρα που είναι πέμπτο τι έχουν να πουν; Δηλαδή αν το ΠΑΣΟΚ είχε διαλυθεί θα συνέχιζε να παίρνει αυτά τα 3,1 εκατ. ευρώ;

Αντίστοιχα, ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί να πάρει μόλις 550 χιλιάρικα όταν είναι κόμμα που διεκδικεί την εξουσία κι έχει φτάσει το 30%; Οι δε Οικολόγοι Πράσινοι που δεν υπάρχουν γιατί να πάρουν 257 χιλ. στην τρίτη δόση, επομένως 1 εκατ. ευρώ όλο το χρόνο;

Είναι από τα παράδοξα τα οποία δείχνουν όμως και πόσο κακοστημένο είναι το παιχνίδι με τις κρατικές επιχορηγήσεις στα κόμματα.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου