ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Εμπλοκή Δημήτρη Ρίζου σε δυστύχημα

Μοιραστείτε το στο facebook
Σοκ στον κόσμο των media! Στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος οδηγήθηκε προχθές το πρωί ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Δημήτρης Ρίζος,..
καθώς φέρεται να παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν ηλικιωμένο, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
 Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος του Π. Φαλήρου. Σε αυτό το σημείο της λεωφόρο Ποσειδώνος ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης κινούταν με το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση προς Πειραιά και -κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε έναν 85χρονο άνδρα, ο οποίος εκείνη την ώρα επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο.

Ο Δημήτρης Ρίζος αμέσως ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, ενώ ενημερώθηκαν για το τροχαίο δυστύχημα τόσο η αστυνομία όσο και το ΕΚΑΒ. Ο θάνατος, πάντως, του άτυχου άνδρα ήταν σχεδόν ακαριαίος, αφού όταν μεταφέρθηκε -άμεσα- στο πλησιέστερο νοσοκομείο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν και απλώς διαπίστωσαν ότι απεβίωσε.

Ο Δημήτρης Ρίζος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας και οδηγήθηκε στην υπηρεσία, όπου έδωσε κατάθεση για τις συνθήκες του τροχαίου. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», στην κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της Τροχαίας Καλλιθέας ο Δημήτρης Ρίζος υποστήριξε πως δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό όσον αφορά τον ηλικιωμένο άνδρα που φέρεται να παρέσυρε με το αυτοκίνητό του. Αφησε, δε, να εννοηθεί πως τον 85χρονο είχε «πατήσει» προπορευόμενο όχημα, ενώ όταν χτυπήθηκε από το δικό του αυτοκίνητο ήδη βρισκόταν πεσμένος και αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

«Μπλέχτηκα χωρίς να φταίω» φέρεται ότι δήλωσε ο Δημήτρης Ρίζος και εξήγησε πως τα προπορευόμμενα οχήματα χτύπησαν τον ηλικιωμένο άνδρα. Επίσης, ανέφερε ότι δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ότι υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Οι άνδρες της Τροχαίας που πραγματοποίησαν την επιτόπια έρευνα στη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του γνωστού δημοσιογράφου αναφέρουν πως το καπό του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο εκδότης του «Αδέσμευτου Τύπου» φέρει βαθούλωμα το οποίο προήλθε μάλλον από τη σύγκρουση του οχήματος με τον άτυχο 85χρονο.

Ο Δημήτρης Ρίζος πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος της Καλλιθέας. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του η σύζυγός του, Πέγκυ Ρίζου, η οποία ειδοποιήθηκε για το σοβαρό περιστατικό. Στη συνέχεια -συγκεκριμένα χθες το πρωί- ο γνωστός δημοσιογράφος, συνοδεία αστυνομικών, πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπιδων ώστε να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα υπηρεσίας με την κατηγορία της πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος.

Και εκεί ο εκδότης υποστήριξε πως δεν είδε τον 85χρονο και δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του, προφανώς διότι τον είχε παρασύρει άλλο προπορευόμενο όχημα, του οποίου όμως ο οδηγός δεν σταμάτησε για να βοηθήσει. Ο εισαγγελέας διέταξε πραγματογνωμοσύνη για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, αλλά και νεκροψία - νεκροτομή στο πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου άνδρα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, ο εκδότης αφέθηκε ελεύθερος.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ στην ΕSPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου