ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση κατά Κεδίκογλου

Με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο ανώνυμοι ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με μολότοφ στο οίκημα όπου στεγάζεται και η οικογένεια του αδερφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, που..
σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Υπό τον τίτλο "Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε γραφείο του Σ.Κεδίκογλου", η ανάρτηση, που έγινε στις 13.50 το μεσημέρι, φέρεται να εκφράζει τους δράστες της επίθεσης. Όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, με την πράξη τους δεν στράφηκαν κατά των διαμερισμάτων των επάνω ορόφων του οικήματος, όπου μένουν συγγενείς του κυβερνητικού εκπροσώπου και άλλοι ενοικιαστές, αλλά στο ισόγειο της πολυκατοικίας."

Δίνουν μάλιστα περιγραφή του χώρου του ισογείου, αναφέροντας: "αντικειμενικός μας στόχος (και αφού σπάσαμε την γυάλινη είσοδο της πολυκατοικίας) ήταν το γραφείο το οποίο χρησιμοποιεί και επισκέπτεται τακτικά ο Σίμος Κεδίκογλου και το οποίο βρίσκεται δεξιά όπως μπαίνεις στην είσοδο στο ισόγειο του κτιρίου. Η θωρακισμένη του πόρτα μας απέτρεψε απ'το να κάνουμε κάτι ουσιαστικό. Χύσαμε λοιπόν και πυροδοτήσαμε ποσότητα βενζίνης στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκεί υπήρχε μόνο η πόρτα του γραφείου του Σίμου Κεδίκογλου και μια δεύτερη θωρακισμένη πόρτα η οποία οδηγεί σε ένα δεύτερο προθάλαμο στον οποίο υπάρχει το ασανσέρ για τους επάνω ορόφους."

Προσθέτουν ότι κανείς δεν κινδύνευσε από την επίθεση αυτή και καταλήγουν επισημαίνοντας πως "η ενέργειά μας αυτή έγινε για να δείξουμε ότι οι ελεύθεροι κοινωνικοί χώροι δεν είναι για τα δόντια τους. Ότι ο πόλεμος έχει δύο όψεις και ότι διεξάγεται παντού. Εκεί και τότε που λιγότερο θα το περιμένουν..."
Eλευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου