ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Άρχισε τις δηλώσεις μετανοίας για τις συνιστώσες ο Τσίπρας, αλλά ποιος τον πιστεύει;

Μοιραστείτε το στο facebook
Τα απανωτά αυτογκόλ που τρώει ο ΣΥΡΙΖΑ από τις «αναρχικές» συνιστώσες του, ανάγκασαν τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει δήλωση «μετάνοιας» και να καταδικάσει..
εμπρηστικές επιθέσεις και καταλήψεις.
Είδε κι απόειδε ο άνθρωπος ότι με το να καλύπτει τους κουκουλοφόρους όχι μόνο δε θα δει εξουσία αλλά θα ξαναεπιστρέψει στα «πολικά» ποσοστά που είχε προτού γίνει «ολίγον ΠΑΣΟΚ» και σκέφτηκε ότι με μια κωλοτούμπα θα πείσει τον κόσμο.
«Θέλω να εκφράσω την ανησυχία μου γιαυτές τις εξελίξεις και να πω ότι τα περιστατικά τα χθεσινά, οι εκρηκτικοί μηχανισμοί κατά δημοσιογράφων, οι καταλήψεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς μας προβληματίζουν».
Σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Real ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι «η βία και η απειλή της ανθρώπινης ζωής δεν συμβαδίζει με το αξιακό περιεχόμενο της αριστεράς και της απελευθερωτικής ιδεολογίας που φέρνει μαζί της η αριστερά, που είναι πάνω απόλα ουμανιστική».
«Είμαι ανήσυχος γιατί βλέπω το τελευταίο διάστημα μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια τεχνητής πόλωσης και έντασης και την ανάδειξη ίσως από πουθενά ζητημάτων που είχαν απασχολήσει παλαιότερα την ελληνική κοινωνία, ίσως το 2008 και είχαν υποστεί μια ήττα οι λογικές της βίας, της μολότωφ, της καμένης τράπεζας» είπε και πρόσθεσε: «Η σπασμένη και η καμένη τράπεζα ενισχύει την κυβέρνηση παρά της δημιουργεί προβλήματα, ενώ οι ειρηνικές διαδηλώσεις έριξαν δύο κυβερνήσεις».
Ειδικά για τη βίλα Αμαλία ο κ. Τσίπρας είπε ότι εδώ και δεκαετίες δεν απασχολούσε την ελληνική κοινωνία και μάλιστα δήλωσε ότι πέραν αυτής, ο ίδιος δεν γνώριζε ότι υπήρχαν και άλλες βίλες υπό κατάληψη. «Εάν ήταν κέντρα ανομίας, η παραβατικότητα πρέπει να παταχθεί και η στάση της πολιτείας πρέπει να είναι αυστηρή. Εάν τυχόν υπάρχουν παράνομες πράξεις ή δράσεις, απέναντι στο νόμο δεν μπορεί να υπάρχει διαφορετική δράση» πρόσθεσε.
Μέχρι και την επίθεση στη ΔΗΜ.ΑΡ. Καταδίκασε: «Είναι απολύτως καταδικαστέα η κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜΑΡ. Ακατανόητη. Βγάλαμε αμέσως ανακοίνωση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεχθήκαμε επιθέσεις».
Ο κ. Τσίπρας έβαλε την προβιά του «συστημικού» τώρα που βλέπει ότι δεν περνάνε οι αναρχοαυτόνομες απόψεις του. Έκανε την ανάγκη φιλοτιμία εδώ που τα λέμε, όμως, ποιος τον πιστεύει;
Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου