ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Άλλο το στικάκι, άλλο το Μνημόνιο, κύριε Παπανδρέου!

Μοιραστείτε το στο facebook
Ένα σοφό γνωμικό λέει “κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου..ακόμα πιο κοντά“. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έχουν στο νου στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού..
Γ. Παπανδρέου, σε σχέση με την σημερινή διαδικασία για την παραπομπή πολιτικών προσώπων.
Η ανησυχία δεν εδράζεται  στο αν θα υπάρξει πλειοψηφία ικανή να οδηγήσει στην παραπομπή του, μιας και η πρόταση της ΧΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων συγκεντρώνει 38 βουλευτές στο σύνολό τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ, πολλοί από το περιβάλλον Παπανδρέου διαρρέουν πως ενδεχομένως να υπάρξει σημαντικός αριθμός βουλευτών της ΝΔ που δελεάζονται από την ιδέα.
Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζουν θα επιτευχθεί το εξής:
Aφενός πειθαρχούν στην κομματική γραμμή η οποία προτάσσει την προστασία του κυβερνητικού εταίρου κ. Βενιζέλου, αφετέρου, εκπέμπουν και ένα πολιτικό μήνυμα «καταδίκης» της κυβερνητικής περιόδου του κ. Παπανδρέου.
Στο πλαίσιο αυτό εδράζεται και η συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου στην εφημερίδα “Oregonian”, στην οποία υποστηρίζει πως ο Σαμαράς ήταν επικριτικός μαζί μου, αλλά τώρα εφαρμόζει αυτά ακριβώς που είχα στο πρόγραμμά μου. Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει ότι την περίοδο διακυβέρνησής του προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις που δυσαρέστησαν ανθρώπους «που είχαν πάρε-δώσε με την εξουσία, το χρήμα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».
Όπως υποστηρίζουν αρκετοί η προσπάθεια εναγκαλισμού του με το στρατόπεδο Σαμαρά, δείχνει αυτή ακριβώς την ανάγκη να μην εκτεθεί στην σημερινή ψηφοφορία.
Πάντως όπως πληροφορούμαστε δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα απευθυνθεί στην ολομέλεια της Βουλής ή θα αποστείλει υπόμνημα. Κάτι που θα αποφασιστεί σήμερα οπότε και θα γίνει γνωστός ο τρόπος που θα στηθούν οι κάλπες για την ψηφοφορία
Το ρεπορτάζ πάντως από τη ΝΔ, διαψεύδει το όσα υποστηρίζουν από το περιβάλλον Παπανδρέου, μιας και όλοι θα συνταχθούν πίσω από την πρόταση του κόμματος.
Σε σχέση με την συνέντευξη του, απλά πρέπει να τονίσουμε πως καλό θα ήταν όσοι μας έφεραν ώς εδώ να σωπάσουν.
Άλλο το στικάκι…άλλο το Μνημόνιο..

Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου