ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Γρεβενά: «Ντροπής Πράγματα» στο Cafe Gallerry…

Μοιραστείτε το στο facebook
Η ξεκαρδιστική stand up κωμωδία “Ντροπής πράγματα” με τη Μαρία Ανδρούτσου & τον Χρήστο Μπάτζιο στο “Gallery” στα Γρεβενά σήμερα Τρίτη, με ελεύθερη είσοδο..



H Μαρία Ανδρούτσου, αγαπημένη ηθοποιός από το 50-50, τις Σαββατογεννημένες κ.ά και ο ταλαντούχος ηθοποιός Χρήστος Μπάτζιος, εκτίθενται ανεπανόρθωτα επί σκηνής, με αποκαλυπτικούς μονολόγους, καταστροφικούς διαλόγους, χορό, ανελέητη φαγωμάρα και τραγουδώντας live αγαπημένα τραγούδια, για να καταλήξουν ότι «στους δύο, ο δεύτερος δεν μπορεί…»!
Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Αγκίστρι, Σέρρες, Αλεξ/πολη, Κιλκίς, Βέροια, Δράμα, Καβάλα, Έδεσσα, Καστοριά κ.ά, όπου κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα, η παράσταση θα συνεχίσει την περιοδεία της όλο τον χειμώνα και θα παρουσιαστεί για μια μοναδική και  τρελή παράσταση την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, στον πάντα φιλόξενο χώρο του Café-Bar Gallery (Μεγάλου Αλεξάνδρου 8, Γρεβενά, Τηλ. κρατήσεων: 2462080580). Gallery Live
Μια άκρως κωμική παράσταση, που συνδυάζει πανέξυπνα bar theatre, ζωντανή μουσική και stand up comedy και έχει τρελάνει μικρούς, μεγάλους, ελεύθερους, ζευγάρια και όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, από την οποία όπως είπαν πολλοί: «πήραν δουλειά για το σπίτι»…
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Πώς είναι η ζωή ενός αταίριαστου ζευγαριού σήμερα? Ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι? Ποια είναι η σχέση των γυναικών με τη «στρογγυλή θεά»? Υπάρχουν γυναίκες με αντρικό μυαλό και το αντίθετο? Πόση ώρα πρέπει επιτέλους να διαρκούν τα προκαταρκτικά? Τι μας συμβουλεύει γνωστός σεξολόγος? Πώς αντιμετωπίζεται σωστά ο χωρισμός? Ποιος είναι ο νέος επαναστατικός τρόπος διαφήμισης προϊόντων? Ποιο είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα του 2012?
Αυτά και άλλα τόσα καυτά ερωτήματα θα απαντηθούν χωρίς ντροπή, με αλήθεια, θάρρος, δύναμη, και με την ενεργό συμμετοχή του κοινού.
Συντελεστές:
Κείμενα: Χρήστος Μπάτζιος
Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρούτσου
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Παπουτσάς — Glam Studio
Μουσική διδασκαλία: Γκέλυ Φλουρή
Φωτογραφία: www.focusphototeam.gr
Σκηνοθεσία video: Θάνος Τσαβλής
Eπιμέλεια εικαστικών: Cortex Wave

Eκφωνήσεις: Νικόλας Αδέσποτος
Πληροφορίες:
Cafe Gallery
Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 8, Γρεβενά, Τηλ.: 2462080580
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου