ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Οι υποψήφιοι της Ελλάδας για Eurovision

Μοιραστείτε το στο facebook
O φετινός διαγωνισμός της Eurovision που θα γίνει τον Μάιο στη Σουηδία θα είναι πολύ διαφορετικός, με την οικονομική κρίση να είναι πρωταγωνίστρια, την ώρα που αρκετές χώρες ..
(όπως η Τουρκία, η Σλοβακία, η Πολωνία και η Πορτογαλία) έχουν αποσύρει τη συμμετοχή τους.

Παρ’ όλα αυτά η Ελλάδα, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, θα είναι και φέτος στη Eurovision, με τις διεργασίες να έχουν ήδη αρχίσει. Ταυτόχρονα κορυφώνονται και οι επαφές με καλλιτέχνες που θα θέσουν υποψηφιότητα γα να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας. Ποια είναι τα ονόματα που ακούγονται και τι αλλάζει, όμως, στη φετινή διοργάνωση;

Αν και η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων αναμένεται να γίνει την Πέμπτη, ωστόσο η «Espresso» έψαξε, έμαθε και αποκαλύπτει την τελική τετράδα των διαγωνιζομένων. Οπως πρώτοι είχαμε γράψει, φέτος θα έχουμε τέσσερα διαφορετικά είδη μουσικής στη μονομαχία για μια θέση στην Eurovision. Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης με τους Cosa Mostra θα διαγωνιστούν με ένα κομμάτι που έχει βαλκανικό ήχο - τύπου Goran Bregovich. Η δεύτερη υποψήφια είναι η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία θα ερμηνεύσει ένα λαϊκό κομμάτι, ενώ την jazz πλευρά της θα δείξει η Θωμαής Απέργη, που είναι και ένα από τα μεγάλα φαβορί. Ο τέταρτος διαγωνιζόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας πολύ γνωστός μουσικός παραγωγός (το όνομα του οποίου κρατούν κρυφό μέχρι και την τελευταία στιγμή), ο οποίος θα γράψει ένα κομμάτι, χωρίς να είναι γνωστό ποια ή ποιος θα το ερμηνεύσει. Ενα όμως από τα ονόματα που έχουν πέσει στις συζητήσεις είναι αυτό της Κατερίνας Αυγουστάκη, η οποία είχε προταθεί ξανά να συμμετάσχει στον ελληνικό διαγωνισμό το 2010, αλλά τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η συμμετοχή της, αφού το τραγούδι της είχε βγει στο Διαδίκτυο πριν από τον ελληνικό τελικό (θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Φεβρουαρίου).

Χθες ήρθε και η ανακοίνωση από το Δ.Σ. της ΕΡΤ, η οποία επιβεβαιώνει όλα όσα είχε γράψει η «Espresso», περί ανάθεσης της παραγωγής του ελληνικού τελικού στο μουσικό κανάλι MAD TV.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της ΕΡΤ κατέληξε σε αυτή την απόφαση ύστερα από άκαρπες επαφές με δισκογραφικές εταιρείες και εκτενή συζήτηση σχετικά με τις οικονομικοτεχνικές παραμέτρους του ζητήματος και τις ποιοτικές προδιαγραφές, με στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

Αυτό σημαίνει πως η Κρατική το μόνο που θα πληρώσει είναι τα έξοδα του αρχηγού της αποστολής, συν τα έξοδα της Μαρίας Κοζχάκου, που και φέτος θα αναλάβει τη μετάδοση.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ  στην ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου