ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Φόρος google» από τον Ολάντ

Μοιραστείτε το στο facebook
 
Την υιοθέτηση μιας «νομοθετικής ή φορολογικής διάταξης» σχετικά με τις μηχανές αναζήτησης στο Ίντερνετ, μεταξύ των οποίων η Google, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας..
Φρανσουά Ολάντ.

 «Είναι φυσικό αυτοί που αντλούν κέρδη από την ενημέρωση που παράγεται από τη δουλειά σας να συμμετέχουν στα έξοδά της, αυτό θα είναι το νόημα της συμμετοχής των μηχανών αναζήτησης στη χρηματοδότηση του Τύπου», δήλωσε ο Ολάντ, παρουσιάζοντας στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων τις ευχές του προς τους δημοσιογράφους.
Αναφερόμενος σ' αυτό το "φόρο Google" -έστω κι αν δεν είναι μόνον η Google-, ο γάλλος πρόεδρος τόνισε πως, "αν οι διαπραγματεύσεις με τους εκδότες του Τύπου δεν καταλήξουν κάπου, θα υπάρξει μια νομοθετική ή φορολογική διάταξη".
   Η κυβέρνηση παραχώρησε την παραμονή των γιορτών του τέλους της χρονιάς ένα μήνα επιπλέον, ως τα τέλη Ιανουαρίου, στους εκδότες του γαλλικού Τύπου και στην Google για να καταλήξουν σε μια συμφωνία σχετικά με την καταβολή δικαιωμάτων γειτονικών στα δικαιώματα δημιουργού.
   Οι υπουργοί Πολιτισμού Ορελί Φιλιπετί και Ψηφιακής Οικονομίας Φλερ Πελερέν είχαν με την ευκαιρία αυτή υπενθυμίσει πως, αν οι διαπραγματεύσεις δεν οδηγήσουν σε συμφωνία, θα κατατεθεί στο κοινοβούλιο ένα νομοσχέδιο.
   

Οι εκπρόσωποι της αμερικανικής μηχανής αναζήτησης και αυτοί της ένωσης Τύπου πολιτικής και γενικής ενημέρωσης (IPG) συνεδριάζουν από τις αρχές Δεκεμβρίου υπό την αιγίδα του μεσολαβητή Μαρκ Σβαρτς. 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου