ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

To μεγάλο deal του Χατζηνικολάου με το 902!

Μοιραστείτε το στο facebook
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το τελικό τίμημα της μεταβίβασης του 902 στον όμιλο REAL GROUP του Χατζηνικολάου φέρεται να.. ανέρχεται σε 4,5 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 2,5 εκατ. θα καταβληθούν με τις υπογραφές και τα υπόλοιπα 2 εκατ. αργότερα.

Ωστόσο, η ηγεσία του ΚΚΕ έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο έσπευσε να κλείσει τον τηλεοπτικό σταθμό αφού απέλυσε όλους τους εργαζομένους σε αυτόν προκαλώντας από την πλευρά τους σφοδρές αντιδράσεις, επικαλούμενη ότι «παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτό είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους».

Μάλιστα είχε ενημερώσει σχετικώς όλα τα κομματικά όργανα καθώς και τα μέλη του ΚΚΕ για το ενδεχόμενο να σταματήσει η λειτουργία της τηλεόρασης με το αιτιολογικό ότι «η οικονομική κρίση έχει επιδράσει και στη λειτουργία όλων των ΜΜΕ, επιδρά και στον 902, ο οποίος ως μέσο προπαγάνδας του ΚΚΕ δέχτηκε την επίθεση των επιτελείων της άρχουσας τάξης».

Σύμφωνα με ορισμένους κομματικούς κύκλους η απόφαση για την πώληση του 902 είχε ληφθεί εξ αρχής, απλώς για λόγους ευνόητους δεν ανακοινώθηκε. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν και οι μαζικές απολύσεις εργαζομένων ώστε η επιχείρηση να παραδοθεί στον αγοραστή «καθαρή» και κατόπιν αποφασίστηκε να κλείσει.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου