ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Η αλήθεια για την αντιγραφή του USB

Μοιραστείτε το στο facebook



Τα έγγραφα που οι εισαγγελείς διαβίβασαν στη Βουλή αποκαλύπτουν νέα στοιχεία για τις πολλαπλές αντιγραφές του πρωτότυπου USB..
της λίστας Λαγκάρντ. Υπάρχουν ημερομηνίες δημιουργίας αρχείων από τις 15 Απριλίου 2009, πολύ πριν φτάσει στα χέρια του Γ. Παπακωνσταντίνου.
Νέα στοιχεία προκύπτουν από τα έγγραφα της δικογραφίας για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, η οποία διαβιβάστηκε προχθές στη Βουλή, από τους εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν δύο σελίδες εκτύπωσης, όπου καταγράφονται πολλαπλές αντιγραφές του πρωτότυπου USB (στικάκι), οι οποίες φαίνεται ότι είχαν ξεκινήσει μετά, αλλά και πριν από την παραλαβή της λίστας Λαγκάρντ από το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών.
Οπως προκύπτει, αντίγραφα άρχισαν να δημιουργούνται στις 15 Απριλίου του 2009, πολύ πριν δηλαδή φτάσει η πρωτότυπη λίστα στα χέρια του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κάτι που ενδεχομένως να σχετίζεται με την αναπαραγωγή του ηλεκτρονικού αρχείου, που έγινε στη Γαλλία.
Επίσης υπάρχει ημερομηνία αντιγραφής 4 και 5 Αυγούστου του 2010, που και αυτή είναι πριν από τον Οκτώβριο του 2010, που κατά δήλωση του κ. Παπακωνσταντίνου παρελήφθη το ηλεκτρονικό αρχείο από τους Γάλλους. Και επίσης η ημερομηνία της 8ης Ιουλίου του 2011, όταν αντέγραψε το περιβόητο στικάκι ο πρώην ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Γιάννης Διώτης, από το στικάκι που του είχε παραδώσει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, το οποίο και κατέστρεψε μετά, όπως ομολόγησε.
Η αλήθεια για την αντιγραφή του USB
Η αντιγραφή, που αφορά και τον κ. Διώτη, εντοπίζεται ότι έγινε το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου 2011, στις 2 και 3 λεπτά. Κατά συγκυρία, την ώρα που δημιουργήθηκε το αντίγραφο, γινόταν και η σύσκεψη με τους κ. Διώτη και Βενιζέλο υπό τον Γ. Παπανδρέου, στην οποία, κατά δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ουδέποτε ενημερώθηκε για την ύπαρξη λίστας.
Ξεχωριστό ενδιαφέρον εμφανίζουν οι διαφορετικές ώρες στις στήλες «τελευταία αποθήκευση» και «ημερομηνία τροποποίησης», ωστόσο, δεν εξηγείται εάν τα αρχεία είχαν ανοιχτεί τότε ή είχαν κλείσει ή είχαν ενδεχομένως τροποποιηθεί...
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου