ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα αυτοκτονίας του πρώην φρουρού του Παναγιώτη Ψωμιάδη!



Τον βρήκε σε μια λίμνη αίματος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης - Ο πατέρας του αστυνομικού υπέστη έμφραγμα, όταν πληροφορήθηκε ότι ο..
γιος του προσπάθησε να αυτοκτονήσει...
Αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε. Πρόκειται για τον 34χρονο πρώην φρουρό του πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Μάλιστα, ο Π. Ψωμιάδης ήταν αυτός που το πρωί της Κυριακής βρήκε τον επί σειρά ετών φρουρό του μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Ο πρώην Περιφερειάρχης αναζήτησε τον 34χρονο καθώς ο τελευταίος δεν απαντούσε στα επίμονα τηλεφωνήματά του.
Όπως έγινε γνωστό, ο 34χρονος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο, θέλοντας έτσι να βάλει τέλος στη ζωή του, μη αντέχοντας άλλο τα προσωπικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 34χρονου, συνταξιούχος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., στο άκουσμα της είδησης για την απόπειρα αυτοκτονίας του γιου του, υπέστη έμφραγμα. Μεταφέρθηκε κι αυτός στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.
Η μαρτυρία του Παναγιώτη Ψωμιάδη
''Μπήκα μέσα και έμεινα άναυδός. Το πρόσωπο του Γιάννη δεν διακρινόταν από τα τραύματα που προκάλεσε η σφαίρα. Το όπλο ήταν στα χέρια του'' λέει στο seleo.gr και συνεχίζει... ''αρχικά μας πήγαν στο Ιπποκράτειο. Εκεί κατάλαβαν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ κρίσιμη και μας πήγαν απευθείας στο στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου και έγινε η επέμβαση αφαίρεσης τους βλήματος''.
''Ήξερα ότι τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος, από τη μία για την οικογενειακή του κατάσταση η οποία όδευε προς τη λύση του γάμου του και από την άλλη οικονομικά ζητήματα που τον βασάνιζαν. Σίγουρα δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να κάνει αυτό το απονενοημένο διάβημα'' σημειώνει ο κ. Ψωμιάδης.

Newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. Οι πάμπλουτοι δημοσιογράφοι τον τελευταίο καιρό έχουν ανοίξει και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ & ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ για τα μέλη τους και το έδειξε με εκτενές ρεπορτάζ η τηλεόραση.
    Αυτοί οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ και τα υπόλοιπα μέλη των σωμάτων ασφαλείας που παίρνουν μισθούς πείνας ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ να ξεκινήσουν να βοηθιούνται; Πρέπει να υπάρξουν θάνατοι πρώτα για να ξυπνήσουν οι χοντροσυνδικαλιστές τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή