ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ποιος αγοράζει media με τόσο βαρύ δανειακό κάρμα;

Μοιραστείτε το στο facebook


Στην αναμπουμπούλα της κρίσης που μαστίζει τον ελληνικό Τύπο επιχειρείται να κλείσει το μεγάλο deal της δεκαετίας με την συγχώνευση..
ή απορρόφηση της Πήγασος από τον ΔΟΛ που καθώς είναι χρεωμένος μέχρι τον λαιμό αναζητεί στήριξη σε ισχυρό επιχειρηματία που θα ελέγχει από εδώ και πέρα το μηντιακό παιχνίδι.
Ανεξάρτητα από το ποιος έχει την πρόθεση να διαθέσει ένα μεγάλο κονδύλι για να κατέχει το 51% των μετοχών του όποιου σχήματος προκύψει, εγείρονται σημαντικά ζητήματα αγοράς τα οποία πρέπει να περάσουν από πολιτικά και θεσμικά φίλτρα.
Αν αληθεύει αυτό που γράφεται ότι η οικογένεια Μπόμπολα επιθυμεί να αποχωρήσει με ελαφρά πηδηματάκια από την περιπέτεια της δραστηριοποίησής της στα Μέσα λόγω του γεγονότος ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της τρόϊκας, είναι προφανές ότι αυτό θα εξυπηρετούσε τον ΔΟΛ που σύντομα θα ανακοινώσει μεταξύ άλλων το κλείδωμα του περιεχομένου του σε συνδρομητικές βάσεις.
Παράλληλα ο ΔΟΛ θα μεταφέρει τη δραστηριότητά του είτε σε νέα εταιρεία Media Group είτε στην Helioskiosk με 300 εφαρμογές ipad και κινητών τηλεφώνων προμοτάροντας τα αντίστοιχα προϊόντα του (immomy, mousa, tanea.gr, ingr κ.ά.).
Αν η συμφωνία με τον ΔΟΛ ολοκληρωθεί, ανεξάρτητα από την φόρμουλα που θα επιλεγεί, εξαγορά, συγχώνευση ή απορρόφηση, το πραγματικό τίμημα θα είναι της τάξης του ενός ευρώ. Σε αυτή τη βάση θα λύνονταν τα χέρια των οικονομικών συμβούλων του όποιου μεγαλοεπιχειρηματία επιθυμούσε να εμπλακεί περαιτέρω και βαθύτερα στα Μέσα.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι πως θα παραδοθούν καθαρά τα δύο μηντιακά μαγαζιά σε ένα; Θα κλείσουν οι ενδιάμεσες εταιρείες; Θα πτωχεύσουν; Γιατί οι δανειακές υποχρεώσεις του ΔΟΛ, της Τηλέτυπος και του Πήγασου, αγγίζουν σχεδόν τα 260 εκατ. ευρώ.
 Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου