ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τα Ζώδια σήμερα 13/03/2013 by F’Ariel!

Μοιραστείτε το στο facebook


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι φοβερό, ηλιόλουστο πρωινό..!! Έτσι να μας φωτίσει λιγάκι μπας και μερικοί βάλουν λίγο μυαλό και συνετιστούν, γιατί το πολύ γκρίζο του ουρανού, θόλωσε κάπως τα νερά..!!
Να φύγει ο ανάδρομος, να
πάει στα τσακίδια.. Όμως για να μιλήσουμε και λίγο για τα γνωστά, η Αφροδίτη κάνει παρέα με τον Άρη και πού μάλιστα..? Στον αστερισμό του Ιχθύ..!! Θα μπορούσα να πω η σχιζοφρένεια η ίδια, αφού ο πολεμοχαρής, με την ερωτιάρα και το τρελό τι σχέση θα μπορούσαν να έχουν..?? Καμία φυσικά.. Για αυτό αγαπητά μου πλασματάκια, ότι και αν σας συμβαίνει αυτό τον καιρό, κάντε υπομονή, δείξτε ψυχραιμία και μην αφηνιάζετε..!!
 … η παράνοια, η ίδια …

Κριός
Κάτι πολύ καλό σας περιτριγυρίζει τις ημέρες αυτές και ίσως να είναι μια νέα επαγγελματική πρόταση και μερικά λεφτά παραπάνω. Καλό είναι να τα βάλετε όλα κάτω, να τα ζυγιάσετε και να βρείτε τρόπο να κρατήσετε ήδη αυτά που έχετε και να προσθέσετε το επιπλέον στη ζωή σας. Όμως επειδή χρόνος δεν υπάρχει, σίγουρα θα χρειαστεί να διώξετε κάτι από πάνω σας, ή να αλλάξετε όλο το πλάνο που έχετε κάνει. Νευράκια και καμία επικοινωνία με το ταίρι σας. Κάτι σας βρωμά..

Ταύρος
Μετά τη χθεσινή μπόρα, αφού είχε δεν είχε έσκασε στα ξαφνικά, σήμερα με μερικά υπογλώσσια κάτι μπορεί να πετύχετε στο τέλος! Το κουλό δε θα λείψει, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, όμως το πείσμα και ο εγωισμός σας θα σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε! Μπορεί κάποια θέματά σας να έχουν βαλτώσει, όμως είναι στο χέρι σας, να κάνετε ένα ντου από παντού και να μπει το νερό στο αυλάκι. Δε φτάνουν όλα αυτά, τα άστρα λένε να πάρετε ερωτικές πρωτοβουλίες..

Δίδυμος
Και ενώ τα επαγγελματικά σας έχουν αρχίσει και έχουν κάποιο φως και ελπίζετε πλέον για το καλύτερο, θα συμβεί ένα οικογενειακό θέμα, που πάλι θα πάρει το χαμόγελο από τα μουτράκια σας! Πρέπει να συμπαρασταθείτε γιατί τόσο καιρό κάνανε και αυτοί το ίδιο σε εσάς! Σταματήστε να σπαταλάτε ακόμα και τη τελευταία σας καβάντζα και βρείτε τρόπους να ξανά γεμίσει ο κουμπαράς. Καλοκαίρι έρχεται και μετά πάλι θα κλαίγεστε..

Καρκίνος
Κάπως αλαφιασμένοι θα είστε σήμερα, αφού θα πέσουν όλα τα ζητήματα μαζί στο τραπέζι σας και σε λίγο χρόνο θα πρέπει να βρείτε λύσεις! Το άγχος σκοτώνει ιδιαίτερα ευαίσθητα πλασματάκια σα και εσάς, για αυτό βάλτε προτεραιότητες και προχωρήστε άφοβα! Προς το τέλος της ημέρας θα δείτε ένα φως στο τούνελ και θα πάρετε μια βαθιά ανάσα ικανοποίησης! Ερωτικά δεν είστε και στα καλύτερά σας, αφού η βασανιστική καθημερινότητα σας έχει ξετινάξει κανονικά!

Λέων
Μόνο εσείς γνωρίζετε πόση δουλειά έχετε και κανείς άλλος. Αυτό σημαίνει ότι δε πρέπει να λέτε το ναι σε όλους και στα πάντα και να μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες, όταν δεν έχετε κλείσει όλες σας τις εκκρεμότητες. Θα πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό και μετά θα σας πιάσει το άγχος και η ανασφάλειά σας και θα τα κάνετε μαντάρα! Ίσως θελήσετε να πάτε κάπου, ή να κάνετε μια αγορά, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα συμφωνήσει και το ταίρι σας. Λίγη γκρίνια θα την έχετε..

Παρθένος
Όλο το σύμπαν έχει συνωμοτήσει εναντίον σας και θέλει να σας μπλέξει, είτε για θέματα που σας αφορούν, είτε για ασήμαντες λεπτομέρειες που αφορούν τους άλλους. Παρεξηγήσεις, κουτσομπολιά εις βάρος σας και πολλά λόγια, θα σας κάνουν αν φουντώσετε και να τα κάνετε όλα λίμπα. Πίσω από τη πλάτη σας γίνεται σκέτη κόλαση και καλό είναι να ξυπνήσετε λιγάκι και να βάλετε μερικούς στη θέση τους!! Θα σας πουν τόσα πράγματα τις ημέρες αυτές που θα φρίξετε κανονικότατα. Αποφύγετε το όσο μπορείτε..!!

Ζυγός
Η δουλειά σας είναι αυτή που σας βασανίζει, θα προκύψουν και κάποια εμπόδια και το άγχος σας θα κυριαρχήσει πάλι! Ξαφνικά θα νιώσετε ότι τίποτα από αυτά που κάνετε δεν είναι σωστά και δεν υπάρχει λόγος για αυτό! Ηρεμίστε και ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους και αφήστε τους εγωισμούς στην άκρη!! Ερωτικά το θερμόμετρό σας ανεβαίνει μέρα με τη μέρα και είτε έχετε σχέση, είτε όχι, κάτι καλό θα παίξει απόψε.. Δώστε τα όλα, ο καλύτερος τρόπος για να εκτονωθείτε!

Σκορπιός
Μια μέρα σαν όλες τις άλλες, αφού μια από τα ίδια θα παίξουν ως συνήθως! Στη δουλειά πάλι κάτι θα προκύψει και πάλι θα τα πάρετε στο κρανίο φουλ, όμως δε πρέπει να χάσετε το κέφι σας. Ευτυχώς η καλή σας διάθεση, θα σας βοηθήσει να κανονίσετε και κάτι για τη προσωπική σας ζωή, όμως καλύτερα να βρεθείτε με φίλους και να βγάλετε τα εσώψυχά σας! Θα σας ακούσουν να είστε σίγουροι για αυτό. Ερωτικά όλα βαίνουν καλώς, όμως η παράλληλη σχέση, καλά κρατεί..!@


Τοξότης
Περίεργη ημέρα η σημερινή αφού ο χώρος της δουλειά σας έχει μεταμορφωθεί σε ρινγκ κανονικό! Καλό είναι να απομακρυνθείτε και να μη χάσετε το χρόνο σας με ανθρώπους που δεν αξίζουν. Θα νιώσετε λίγο το ψύχος έντονο αφού οι εχθροί σας είναι μια ανάσα πριν σας κατασπαράξουν, αλλά μη φοβάστε τίποτα και κανείς δε μπορούν να σας αγγίξουν!! Είστε γεμάτοι από ιδέες και καλά θα κάνετε να τις εφαρμόσετε και σύντομα θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα!

Αιγόκερως
Έχετε πολύ άγχος γιατί βασικά αρκετοί από εσάς έχετε απλωθεί σα το χταπόδι και είναι τόσες πολλές οι εκκρεμότητες που φαντάζει αιώνιο το έργο.. Βάλτε προτεραιότητες και καιρός να δείτε και τα πράγματα λίγο πιο αντικειμενικά και να αφήσετε τους συναισθηματισμούς για μια άλλη εποχή..!! Πολλά μπορείτε να καταφέρετε και ακόμα περισσότερα για αυτό μη χάνετε λεπτό. Ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους και καθοδηγήστε τους, έτσι όπως πρέπει!

Υδροχόος
Θέλετε περισσότερα για τον εαυτό σας, επιτέλους το ξανά βρήκατε το συναίσθημα αυτό, που σημαίνει ότι θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει. Θα εμφανισθούν άνθρωποι και καταστάσεις στο προσκήνιο, που θα σας βοηθήσουν φανερά πλέον και όλα υπό το φως του ηλίου, θα σας δείξουν το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε..! Έρχονται πολύ καλές ημέρες για εσάς, θα κοιτάτε πίσω και θα γελάτε, όμως δε χρειάζεται να ξεφύγετε, κυρίως οικονομικά..!

Ιχθύες
Τα άστρα φωνάζουν για αλλαγές!! Πρέπει να το πάρετε απόφαση και να τολμήσετε να αλλάξετε το σκηνικό στη ζωή σας! Καλό είναι να μιλήσετε στους δικούς σας ανθρώπους για πράγματα που σας βασανίζουν και θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλές ιδέες που μπορούν να αντικαταστήσουν κάτι χαλασμένο..!! Είτε το πάρετε απόφαση, είτε όχι, οι αλλαγές έρχονται κατά επάνω σας και θα σας παρασύρουν και θα σας δείξουν το δρόμο το σωστό!! Μη φοβάστε, ο τολμών νικά..!@

magicfariel@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου