ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Επέστρεψαν 17δισ. ευρώ στις τράπεζες από τον Ιούνιο

Μοιραστείτε το στο facebook



Το ποσό των 16-17 δισ. ευρώ επέστρεψε στις ελληνικές τράπεζες από τον Ιούνιο, δηλαδή αμέσως μετά τις εκλογές και το σχηματισμό..
σταθερής κυβέρνησης. Μάλιστα, η απομάκρυνση της εξόδου από την ευρωζώνη και οι δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο και τις τράπεζές της οδήγησαν πολλούς Έλληνες στον «επαναπατρισμό» 2 δισ. ευρώ μόνο τον Φεβρουάριο του 2013.
Αν μη τι άλλο πρόκειται για θετική εξέλιξη που δείχνει ότι υπάρχει μια σχετική σταθερότητα στην οικονομία, όλοι βλέπουν με διαφορετικό μάτι την Ελλάδα και δεν επικρατεί το χάος και η οικονομική και κοινωνική αναρχία που επικρατούσε πριν από τις εκλογές.
Τα αισιόδοξα μηνύματα επιβεβαίωσε και ο διοικητής της ΤτΕ, Γ. Προβόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον Κ. Παπούλια. Ωστόσο, αν και σημείωσε πως έχουμε διανύσει τη μεγαλύτερη απόσταση της διαδρομής, ο κ. Προβόπουλος υπογράμμισε πως το τελευταίο κομμάτι αυτής  είναι το πιο δύσκολο και το πιο εξαντλητικό. Μάλιστα, μας έκανε την καρδιά περιβόλι όταν είπε ότι έχουμε ακόμη το 30% του δρόμου να διανύσουμε.
«Υπάρχουν κάποια αισιόδοξα μηνύματα αυτόν τον καιρό. Βέβαια, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι αρκετά δύσκολα, διότι τόσα προβλήματα που είχε συσσωρεύσει η χώρα μας, η Ελλάδα έπρεπε αυτόν τον καιρό να τρέξει σ΄ έναν αγώνα μακράς απόστασης, έναν μαραθώνιο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Προβόπουλος, ο οποίος εκτίμησε ότι έχουμε διανύσει το 70% της διαδρομής.
Όπως τόνισε, όμως, στον μαραθώνιο αυτό «μας απομένει  ακόμα ένα 30%, το τελευταίο κομμάτι είναι και το πιο δύσκολο και το πιο εξαντλητικό».
«Πιστεύω και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος, για να μην αφήσουμε και τις θυσίες που έχει υποστεί ο λαός να πάνε χαμένες και έτσι στο τέλος να μην χάσουμε αυτή τη μάχη και να κερδίσουμε το έπαθλο.  Αλλά, το ότι υπάρχουν σημάδια θετικά, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αυτό μας δίνει την πεποίθηση ότι ο αγώνας αυτός θα κερδηθεί».
Ακόμη, είπε πως η χώρα έχει πετύχει μεγάλη πρόοδο σε τρεις κρίσιμους τομείς: στη δημοσιονομική εξυγίανση, στην ανάκτηση της χαμένης ανταγωνιστικότητας και στο τραπεζικό τοπίο.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου