ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΣΟΚ στην Αμερική ! Δείτε τι έκανε 18χρονη νεκρόφιλη...



Μία δεκαοκτάχρονη κοπέλα με φετίχ νεκροφιλίας έκανε τρίο με τα πτώματα δύο ανδρών που η ίδια, μαζί με τους..
σεξουαλικούς της παρτενέρ, ξεγέλασαν και οδήγησαν στο σπίτι της, και έπειτα δολοφόνησαν. Ο Τζόσουα Μάινερ, 24χρονος φίλος της Αλίσα Μασάρο, στοίβαξε τα πτώματα του Έρικ Γκλόβερ και του Τέρενς Ράνκινς, δύο 22χρονων έγχρωμων ανδρών, μαζί και τοποθέτησε ένα σεντόνι από πάνω τους, έτσι ώστε αυτός και η κοπέλα του να μπορούσαν να ξαπλώσουν πάνω τους, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας του Ιλινόι των ΗΠΑ.

Ο Μάινερ αποκάλυψε στην αστυνομία πως "πριν από χρόνια, η Μασάρο μου είχε πει πως ήθελε να κάνει σεξ με έναν νεκρό", και έτσι ο 24χρονος θέλησε να εκπληρώσει ένα μέρος της φαντασίωσης της 18χρονης κοπέλας του.

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, αναφέρονται στις δολοφονίες δύο έγχρωμων ανδρών στις 10 Ιανουαρίου, που διεπράχθησαν από τους Τζόσουα Μάινερ (24), Αλίσα Μασάρο (18), Άνταμ Λάντερμαν (19) και Μπέθανι ΜακΚι (18).

H ΜακΚι είπε στην αστυνομία πως ο Μάινερ ήταν ο ιθύνων νους πίσω από την ιδέα της δολοφονίας των Γκλόβερ και Ράνκινς. Ανέφερε επίσης πως ο Λάντερμαν ήταν ένας απλός ακόλουθος, που απλά έκανε ότι του έλεγε ο Μάινερ και πως ενδέχεται να συμμετείχε κι αυτός στη νεκροφιλική πράξη. Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, ακολουθώντας τη δολοφονία των δύο νεαρών αφροαμερικανών, ο Λάντερμαν πήδηξε πάνω στα δύο πτώματα και έκανε "σερφ" πάνω τους, αναφέρει το koolnews.

Τα δύο θύματα άφησαν την τελευταία τους πνοή, ενώ επίσης άδειασαν τα έντερά τους, πριν πεθάνουν μπροστά στα μάτια τους, όπως ανατριχιαστικά είπε ο Μάινερ στην αστυνομία. Ύστερα, οι έφηβοι τους έδεσαν μαζί τα χέρια και τα πόδια, χρησιμοποιώντας βρώμικα ρούχα και ένα ηλεκτρικό καλώδιο. "Αυτό είναι ένα από τα πιο βίαια, απαίσια και ενοχλητικά εγκλήματα που έχω δει στα 27 χρόνια της αστυνομικής μου καριέρας" δήλωσε ο αρχηγός του αστυνομικού τμήματος του Ιλινόι, Μάικ Τράφτον. "Δεν είναι μόνο ο τόπος του εγκλήματος, είναι και η απόλυτη ασέβεια προς τον συνάνθρωπό σου" συμπλήρωσε.

Η αστυνομικές αναφορές λένε πως η ΜακΚι γνώριζε προσωπικά τον Ράνκινς και κάλεσε εκείνον και τον φίλο του Γκλόβερ στο σπίτι της Μασάρο, με την υπόσχεση πως θα πραγματοποιούσε τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Η 18χρονη κοπέλα τους οδήγησε στο σπίτι και ύστερα, οι τρεις συνεργοί της τους δολοφόνησαν και προχώρησαν στο να πραγματοποιήσουν τα αρρωστημένα φετίχ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου