ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τα Ζώδια σήμερα 21/03/2013 by F’Ariel!

Μοιραστείτε το στο facebook


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τις ημέρες αυτές έχω πιάσει τον εαυτό μου να παραμιλά συνεχώς!..
Όχι δεν είμαι για ψυχιατρείο, όμως προφανώς ένα γιατροσόφι το χρειάζομαι.. Νιώθω σα
φρεσκοπλυμένο κουτάβι, αφού έχει φουντώσει όλο μου το είναι, γιατί ακόμα να ξεπεράσω τα ζητήματα που προέκυψαν, out of the blue!! Από τη μια θέλω να εξαφανισθώ από τα πάντα και τους πάντες, από την άλλη όμως θέλω να παραμείνω γιατί οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και πρέπει να τις αντιμετωπίζεις, ακόμα και με τη πικρή αλήθεια τους. Όχι δεν είμαι δυνατή, όμως έχω δυνατή άποψη! Ποιος είπε ότι είναι όλα ρόδινα στη ζωή αυτή? Ακόμα και οι Πρίγκιπες και οι Βασιλιάδες είχαν τα θέματά τους, γιατί να μην έχουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί..?

Μήπως παρά είμαι υπερβολικά ρομαντική και ζω εντελώς στο κόσμο το δικό μου..?? Μήπως τελικά ανήκω σε μια άλλη εποχή, βγαλμένη από ταινία…?


Κριός
Τα έχετε κανονίσει όλα μια χαρά, για αυτό πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στη προσωπική σας ζωή! Αφού νιώθετε ωραία με τον εαυτό σας, αφού το ερωτικό σας θερμόμετρο είναι στα ύψη, αφού πάλι τη κάνατε τη κουτσουκέλα σας, έφτασε η ημέρα να καλύψετε τα ίχνη σας, τις χαζομάρες σας και να φτιάξετε λιγάκι το τοπίο στο σπίτι! Πριν πάρετε φόρα και πέσετε στο κρεβάτι, φτιάξτε ατμόσφαιρα, πείτε τα ψεματάκια σας και μετά η σαντιγί..!!

Ταύρος
Ότι και αν προκύψει σήμερα, ψυχραιμία πάνω από όλα! Κάτι θα μάθετε, κάτι θα ακούσετε, που οι αλλαγές θα είναι απαραίτητες και από τη μια θα πρέπει να ακολουθήσετε το ρεύμα, από την άλλη όμως θα πρέπει να παραμείνετε πιστοί στις απόψεις και τα θέλω σας! Καλό είναι να δείτε τη πραγματικότητα κατά φάτσα και να σταματήσετε να ονειροβατείτε. Όμως αν μπορείτε κάντε την από τη πίσω πόρτα, γιατί υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα!!

Δίδυμος
Αρκετά με τις χαρές και τα πανηγύρια, η σημερινή ημέρα έχει άλλες προθέσεις για εσάς! Θα σας ζητήσουν τη βοήθειά σας, τη γνώμη σας και αυτή τη φορά θα πρέπει να δώσετε σοβαρές απαντήσεις! Μη φοβάστε στα πολλά λόγια είστε καλοί, στη πράξη χαλάει το πράγμα! Επαγγελματικά ζητήματα θα προκύψουν, που θα σας τσιτώσουν για τα καλά και παίζει να πείτε τη κουβέντα και να μείνετε χωρίς δουλειά! Το νου σας γιατί είναι επικίνδυνα τα πράγματα..!!

Καρκίνος
Τα έχετε παίξει εντελώς και σήμερα ότι και αν συμβεί, δε θα καταφέρετε να δείτε την αισιόδοξη πλευρά και όλη την ημέρα θα γκρινιάζετε! Λόγια από εδώ, λόγια από εκεί, κοιτάξτε μη χάσετε το χρόνο σας άδικα και μετά σας πάρει το σκοτάδι! Αυτή η μουρμούρα σας θα σας προκαλέσει διάφορα κουλά, για αυτό καλύτερα μασήστε καμιά τσίχλα και πείτε τα από μέσα σας. Αν θέλετε την ησυχία σας, απομακρυνθείτε από όλους, αλλιώς αλλάξτε διάθεση..!!

Λέων
Τις ημέρες αυτές το έχετε ρίξει στη δουλειά, έχετε μαζευτεί κάπως και φυσικά έχουν παραμείνει και πέντε φράγκα στη τσέπη σας! Θα στρώσει το πράγμα από εδώ και πέρα και θα πάρετε και μια ανάσα, όμως δε σας το λέω για να χαλαρώσετε! Καταφέρνετε και κλείνετε διάφορες εκκρεμότητες, σας βοηθούν οι άπαντες και η όρεξή σας είναι απίστευτη! Εκμεταλλευθείτε όλη αυτή τη θετική ενέργεια, για να προχωρήσετε μπροστά, μπας και πάρετε και καμία αύξηση..!!

Παρθένος
Βασικά είστε αλλού για αλλού, αφού από τη μια παίρνετε αποφάσεις για αλλαγές και από την άλλη τις ξανά συζητάτε, μπας και έχετε κάνει κάπου λάθος! Αυτά δε παίζουν στις ημέρες μας, δυστυχώς η πολυτέλεια του πισωγυρίσματος δεν υπάρχει, για αυτό ανασκουμπωθείτε και βάλτε τα δυνατά σας για να στρώσει το πράγμα. Το ερωτικό στοιχείο όχι μόνο δε παίζει καν στη ζωή σας, απλά δεν υπάρχει. Θυμηθείτε ότι τα χρόνια φεύγουν, όπως και τα λεφτά το ίδιο..!!

Ζυγός
Δεν είναι και τόσο αστραφτερή η σημερινή ημέρα, όπως εχθές, όμως θα τη παλέψετε όπως μπορείτε. Σίγουρα θα προκύψουν διάφορα θέματα, που θα σας εκνευρίσουν και παίζει να αρχίσετε και τις αγριοφωνάρες! Σκεφτείτε όταν εσείς κάνετε τις χαζομαρούλες, οι άλλοι σας ανέχονται, για αυτό κάντε και εσείς το ίδιο..!! Βάλτε προτεραιότητες και αφήστε τις δικαιολογίες τύπου, όλα τα μπορείτε! Κάτι υπάρχει στη ζωή σας, που σας έχει γλυκάνει.. Τι είναι αυτό..?

Σκορπιός
Πάλι θα τα βάλετε με όλους και τα πάντα! Έχετε ψιλογυρίσει στη πραγματικότητα, όμως το τοπίο γκρίζο ως κατάμαυρο! Δε φταίνε οι φίλοι σας εάν η προσωπική σας ζωή είναι άρες μάρες κουκουνάρες! Οι επιλογές είναι δικές σας και η ευθύνη εξολοκλήρου επάνω σας. Για αυτό εάν κάτι σας βρωμάει, να είστε σίγουροι ότι προέρχεται από τον έρωτα που ζείτε τώρα και δε θέλετε να το καταλάβετε. Παίζει να ακούσετε διάφορα στη δουλειά σας, όμως μη δώσετε καμία σημασία..!!

Τοξότης
Από όλα θα έχει η ημέρα σας, για αυτό κρατηθείτε γερά στη θέση σας! Από τη μια χαρούμενες ειδήσεις θα σας φτιάξουν πολύ το κέφι και από την άλλη διάφορα κουλά στη δουλειά θα σας τσιτώσουν τόσο πολύ που θα θελήσετε να τα κάνετε όλα ρημαδιό..!! Όμως επειδή όλα θα έχουν σχέση μεταξύ τους, καλό είναι να κάνετε απλώς τον θεατή και ας πείτε και μια βαλεριάνα.. Βρίσκεστε πάνω στις εξελίξεις και πρέπει να ακολουθήσετε..!!

Αιγόκερως
Έφτασε η ημέρα που δε παίζει φράγκο στη τσέπη, αφού όλο στους πέντε δρόμους είστε..!! Βρείτε τρόπο να το φτιάξετε αυτό, πάρτε ένα έναντι, πάντως τα νεύρα σας από εκεί τελικά προέρχονται. Πάλι κάτι θα προκύψει όμως, που θα σας εκνευρίσει κάπως και θα πρέπει να συγκρατηθείτε. Όλα μπορούν να γίνουν με ωραίο τρόπο και λογικό. Τρώγεστε παρόλα αυτά με τα ρούχα σας και το ταίρι σας δε φταίει σε τίποτα, για αυτό χαλαρώστε γενικώς!

Υδροχόος
Δεν είστε στα πολύ καλά σας, για αυτό θα κάνετε τα πάντα για να αλλάξει η διάθεσή σας. Καλό είναι να είστε μετρημένοι στις κινήσεις σας, στα λόγια σας και να μην εμπιστεύεστε εύκολα αγνώστους. Ίσως σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια, όμως μη πέσετε μέσα στη παγίδα αυτή! Αρκετό άγχος θα έλεγα, για αυτό καθίστε με τους δικούς σας ανθρώπους, συζητήστε, βρείτε λύσεις και φτιάξτε ότι χρειάζεται!! Ακόμα μια δύσκολη ημέρα, όμως ίσως να τη προκαλείτε και από μόνοι σας..!!

Ιχθύες
Είπαμε να πάρετε φόρα και εσείς του σκίσατε τα ράμματα!! Καλά κάνετε από τη μια, αφού σας φέρνει χαρά όλο αυτό το πράγμα, όμως ξαφνικά θα πήξετε, θα αγχωθείτε και αυτό έχουμε πει δε κάνει καλό! Ωραία είναι που συμμετέχετε στα πάντα, καιρός να δείτε την αλήθεια έτσι όπως είναι και να πάρετε πιο λογικές αποφάσεις..!! Νέες συνεργασίες, νέες συμφωνίες, νέοι στόχοι, αλλαγές, όλα στο πρόγραμμα είναι, αρκεί να μη μπερδέψετε τα μπούτια σας!!

magicfariel@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου