ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ήττα 3-1 της Εθνικής από τη Βοσνία με.. κατεβασμένα χέρια



Η Εθνική Ελλάδας χρειαζόταν ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ζένιτσα, αλλά δυστυχώς μετά από μία ώρα αγώνα..
βρέθηκε να χάνει με το βαρύ 3-0 από τη Βοσνία και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Γκέκα σε 3-1 στις καθυστερήσειςστο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 7ου όμιλου των προκριματικών. Σε έναν αγώνα που είχε χαρακτήρα «τελικού», οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την «καυτή» έδρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί τους στο «Μπίλινο Πόλιε», αλλά κυρίως τα ελληνικά αμυντικά λάθη που πρόσφεραν δύο εύκολα γκολ στον Ντζέκο (29′ 53′) και ένα πέναλτι… δώρο που απέφερε το γκολ για τον Ιμπίσεβιτς (36′). Αντικειμενικός στόχος πλέον, 2η θέση των μπαράζ για την Εθνική μας.

Η «γαλανόλευκη» γνώρισε την πρώτη της ήττα στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, διότι πολύ απλά δεν ανταποκρίθηκε στη σημασία του αγώνα. Χωρίς την παραμικρή ευκαιρία σε όλο το 90λεπτο, με τρομερά κενά στο κέντρο της άμυνας και χωρίς «νεύρο» στο παιχνίδι της γνώρισε τη «βαριά» ήττα από τη Βοσνία, που είχε σε μεγάλη βραδιά τον Εντίν Ντζέκο. Ο σέντερ φορ της Μάντσεστερ Σίτι έκανε…πάρτι στην άμυνα της εθνικής και με δύο γκολ στο 29′ και 53′ με ισάρθιθμες κεφαλιές ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Σούσιτς.

Πλέον, τα πράγματα για την Ελλάδα, σε ό,τι αφορά την απευθείας πρόκριση δυσκόλεψαν πάρα πολύ και θα πρέπει να περιμένει «δώρα» από άλλες ομάδες, σε συνδυασμό με δικές της νίκες, στα υπόλοιπα ματς των προκριματικών για να περάσει στην κορυφή του ομίλου. Ρεαλιστικός στόχος είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης, σαφώς πιο εφικτός, δεδομένης και της ισοπαλίας που παραχώρησαν σήμερα οι Σλοβάκοι στους Λιθουανούς (1-1).


Διαιτητής: Μπγιορν Κάιπερς (Ολλανδία)
Κίτρινες: Κατσουράνης – Λούλιτς
ΒΟΣΝΙΑ (Σαφέτ Σούσιτς): Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βράνιες, Μούιτζα (84΄ Βρσάγεβιτς), Ζουκάνοβιτς, Λούλιτς, Ζαχίροβιτς, Μεντούγιανιν (79΄ Ράχιμιτς), Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς (84΄ Στεφάνοβιτς), Ντζέκο.
ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τζαβέλλας (46΄ Γκέκας), Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Τζιόλης (58΄ Μανιάτης), Καραγκούνης, Χολέμπας, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (73΄ Χριστοδουλόπουλος), Σαμαράς.

Δείτε τα γκολ και όλα τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου