ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Επισκέψεις Διοικητών στον Δήμαρχο Γρεβενών

Μοιραστείτε το στο facebook



Το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη επισκέφθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης,..

ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Ηλίας Στεφανής.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Στεφανή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Η μέχρι σήμερα επιτυχής πορεία σας τόνισε μεταξύ άλλων, αποτελεί σημαντικό εφόδιο για την επίτευξη των στόχων σας, που δεν είναι άλλος από την ασφάλεια των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. Ως Δήμος Γρεβενών θα είμαστε κοντά σας στο πραγματικά δύσκολο και σημαντικό έργο σας.

Ο κ. Στεφανής ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τις ευχές του και υποσχέθηκε συνεργασία σε θέματα που έχουν σχέση με το Δήμο Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος προσέφερε στον κ. Στεφανή εκδόσεις με ομορφιές του τόπου μας. 

Ακόμη:


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη πραγματοποίησε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 ο νέος Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Καραμπέτσος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Π.Υ. Γρεβενών κ. Θεόδωρο Καίσαρη και Στελέχη της Π.Υ.

Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τον κ. Καραμπέτσο, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και καλή δύναμη στο έργο του.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Γρεβενών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών σε όλα τα επίπεδα.
Ο κ. Καραμπέτσος ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τις ευχές του και σημείωσε ότι η μέχρι σήμερα καλή συνεργασία σε όλα τα συμβάντα θα συνεχισθεί και στο μέλλον.
Ο Δήμαρχος προσέφερε στον κ. Καραμπέτσο εκδόσεις με τις ομορφιές του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου