ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Μόνο καταγγελίες και… μπιζιμποντισμοί από τον κ. Τσίπρα

Μοιραστείτε το στο facebook


Μπιζιμπόντης ή «busybody»: ο ανακατωσούρας, ο αλλοτριεπίσκοπος (αυτός που ανακατεύεται στις υποθέσεις των άλλων..
χωρίς τη συγκατάθεσή τους), ο αδιάκριτος, ο περίεργος, ο κουτσομπόλης, ο δημιουργός προβλημάτων, ο δραστήριος που ανακατεύεται και παρεμβαίνει στις υποθέσεις των άλλων.
Στην πολιτική χρησιμοποιείται με την υποτιμητική έννοια «αυτός που ασχολείται με τα πάντα χωρίς να παράγει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα».
Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός για τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ανακατεύεται με όλους και με όλα, χωρίς φυσικά να παράγει αποτέλεσμα, απλά και μόνο για να δηλώσει την παρουσία του και να χτυπήσει την κυβέρνηση. Εδώ ο κόσμος χάνεται με το Κυπριακό και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά Ολομέλεια της Βουλής για να συζητήσουν για κάτι που είναι ακόμη σε εξέλιξη.
Κατηγορεί τον Σαμαρά ότι δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και του ζητά «έστω και εκ των υστέρων, να μην επικυρώσει μια απόφαση αποικιοποίησης της Κύπρου και διάλυσης της οικονομίας της και να ζητήσει άμεσα Έκτακτη σύγκληση Συνόδου Κορυφής ώστε να καταστήσει σαφές ότι η ελληνική πλευρά δεν πρόκειται να αποδεχτεί μια τέτοια επιλογή». Στη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να ματαιωθεί η απόφαση για την Κύπρο «προτού  γίνουν ανεπανόρθωτες οι ζημιές που θα προκαλέσει»
Επιπλέον, μετά την απόρριψη της πρότασή του να συνεδριάσει η Βουλή για το θέμα, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον πρωθυπουργό «που ουσιαστικά έχει την ευθύνη της απόρριψης  αυτού του αιτήματος, να προκαλέσει με δική του πρωτοβουλία, αύριο κιόλας, έκτακτη σύγκληση της ολομέλειας της Βουλής, όπως έχει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να πράξει.
Παράλληλα, επειδή δεν ξεχνά και τον ακτιβισμό του, ετοιμάζεται να στείλει στην Κύπρο την… Μπουμπουλίνα Ρένα Δούρου και τον Γ. Δραγασάκη για να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις που γίνονται εκεί.
Φυσικά, όπως για όλα τα πράγματα δεν έχει καμιά πρόταση να κάνει. Ή μήπως οι Κύπριοι άκουσαν τον Μ. Γλέζο που έλεγε τον Μάιο του 2012 ότι πρέπει να κουρευτούν οι καταθέσεις ή να χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις;
Ούτε μια σοβαρή πρόταση για το διογκωμένο τραπεζικό κλάδο της Κύπρου, για το πώς θα βρεθούν τα 5,8 δισ., για το εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που η Κύπρος βγει από το ευρώ. Μόνο καταγγελίες και… μπιζιμποντισμοί.
Σε απάντηση των δηλώσεων του κ. Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε λέγοντας ότι «προφανώς, ο κ. Τσίπρας επειδή στην Ελλάδα δεν μπορεί να πείσει ούτε τους δικούς του, φαντασιώνεται εαυτόν Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Μεταξύ άλλων αδιανόητων, είπε σήμερα ότι ακόμα και αν η Κυπριακή Βουλή επιλέξει να ψηφίσει την απόφαση του Eurogroup, η Ελλάδα πρέπει να τη μπλοκάρει».
Ο κ. Κεδίκογλου επιτίθεται ευθέως στον κ. Τσίπρα λέγοντας ότι «μαθήματα αγάπης για την Πατρίδα από τον αρχηγό ενός κόμματος που δέχεται τις αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπίων, μιλάει για Αιγαίο που ανήκει στα ψάρια του και “χαρίζει” Ελληνικές βραχονησίδες στην Τουρκία, δεν δεχόμαστε».

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου