ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΕΥΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΠΑΡΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μοιραστείτε το στο facebook


Όπως και χτες, έτσι και απόψε έχουμε επαναληπτικούς αγώνες για την πρόκριση στους οκτώ του τσάμπιονς λιγκ...
Η Γιουβέντους υποδέχεται την Σέλτικ στο ίσως μοναδικό ζευγάρι που η πρόκριση κρίθηκε από τον πρώτο κιόλας παιχνίδι. Θυμίζω πως η Γιουβέντους είχε κερδίσει με 3-0 στην Σκωτία. Η Παρί αντιμετωπίζει την Βαλένθια στην Γαλλία για να εξασφαλίσει την πρόκριση μετά το 2-1 στον πρώτο αγώνα.
    Για το πρώτο παιχνίδι δεν έχουμε να πούμε πολλά. Η Γιουβέντους μετά από τη νίκη με 3-0 που πήρε, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους οκτώ. Πιστεύω πως η Γιουβέντους θα πάρει δεύτερη νίκη από την Σέλτικ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Η μεγάλη κυρία είναι με διαφορά καλύτερη ομάδα. Και ποιοτικά οι παίχτες της είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτό των Σκοτσέζων. Όσο για την Σέλτικ αφού δεν έχει να χάσει κάτι, θα προσπαθήσει να κάνει παιχνίδι και να πάρει την νίκη. Ο αποψινός αγώνας είναι τυπικός και για τις δύο ομάδες. Εκτός και αν δούμε κάποιον προπονητή να δοκιμάσει κάποια άλλη τακτική και νέους παίχτες στον αγώνα.


    Για το άλλο παιχνίδι, η Παρί είναι καλύτερη ομάδα, έχει καλύτερους παίχτες από την Βαλένθια. Έχει κάποιους παίχτες που είναι παγκόσμιας κλάσης και μπορούν σε τέτοια παιχνίδια να κάνουν τη διαφορά και να πάρουν την ομάδα πάνω τους. Η Παρί επίσης έχει ένα καλό προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα. Με το 2-1 εκτός έδρας δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην Βαλένθια για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.   Ο Αντσελότι είναι ένας προπονητής που έχει μεγάλη εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια. Ξέρει πως πρέπει να κατεβάσει την ομάδα του, πως να διαχειρίζεται αγώνες τσάμπιονς λιγκ. Το έχει αποδείξει πολλές φορές. Με το πλεονέκτημα που έχει, πιστεύω πως δεν θα δυσκολευτεί να καθαρίσει το ματς και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.


    Η Βαλένθια θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Είναι ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει φάσεις και να σκοράρει εύκολα. Ο Βαλβέρδε όμως είναι προπονητής που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν προσπαθεί να κρύψει τις αδυναμίες της ομάδας του. Το πλάνο του είναι να παίζει η ομάδα του σύγχρονο ποδόσφαιρο με όποιες συνέπειες έχει αυτό. Τα παιχνίδια του τσάμπιονς λιγκ όμως θέλουν ειδική μεταχείριση. Πρέπει να προσαρμόσεις την τακτική σου με τις απαιτήσεις του αγώνα. Αυτό είναι που πλήρωσε η Βαλένθια στο πρώτο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου