ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Καταγγελίες για εξαγωγή δισεκατομμυρίων από την Κύπρο στην Ελλάδα

Πολύ σοβαρές καταγγελίες που προκαλούν ανατριχίλα, κάνουν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λαϊκής τράπεζας, Αντρέας..
Φιλίππου και τα μέλη του Μάριος Χατζηγιαννάκης και Νίκος Χατζηνικολάου. Με δηλώσεις τους αναφέρουν ότι έχουν στοιχεία πως άνθρωποι της προηγούμενης διοίκησης έβγαλαν από την Κύπρο δισεκατομμύρια προς την Ελλάδα αλλά δεν μπορούν να πουν ονόματα γιατί κινδυνεύει η ζωή τους. Οι τρεις τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος αναφέρουν ότι όταν ανέλαβαν τον περασμένο Ιούνιο διαπίστωσαν σημεία και τέρατα και μίλησαν  για «τεράστιο σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ευρώ, που έφυγαν από την Κύπρο και κατέληξαν στην Ελλάδα» και πως υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία στη διάθεσή τους που δείχνουν «ανάμειξη στο σκάνδαλο μιας ομάδας ανθρώπων που πέρασε από τη διοίκηση της τράπεζας»
Οταν κλήθηκαν από τους βουλευτές να κατονομάσουν αυτούς που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, εξέφρασαν φόβους για τη ζωή τους και είπαν ότι το ρίσκο, που καλούνται να αναλάβουν είναι πολύ μεγάλο.
Κλήθηκε εσπευσμένα ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου και ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης, ο οποίος είπε στα μέλη του ΔΣ της Λαϊκής ότι είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν τα εν λόγω στοιχεία στη Βουλή.
Ο κ. Ομήρου μαζί με τους βουλευτές και τον Γενικό Εισαγγελέα αποφάσισαν, τα στοιχεία που θα κατατεθούν θα χαρακτηριστούν ως άκρως απόρρητα και θα φυλάγονται σε χώρο της Βουλής, όπου λαμβάνονται αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό για να μη διερευνηθεί. Δεν αφορά μόνο τους Κύπριους αλλά και χιλιάδες Ελληνες με καταθέσεις ή δάνεια στη Λαϊκή. Αν έχει συμβεί ένα τέτοιο τεράστιο σκάνδαλο και δεν πρόκειται απλά για αποποίηση ευθυνών από μια διοίκηση και κατηγορία της προηγούμενης, τότε κάποιοι θα πρέπει να πάνε φυλακή.
 
Antinews.gr
Μοιραστείτε το στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου