ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Η έκρηξη μεγαλείου του κ. Βενιζέλου δεν έχει όρια

Μοιραστείτε το στο facebook


Εργολαβία τη νεκρανάσταση του ΠΑΣΟΚ και του Ευ. Βενιζέλου έχει πάρει το Συγκρότημα που δεν ξεχνά ποτέ τους φίλους του στις δύσκολες στιγμές...


Από το «Πρόεδρε παραιτήσου» που έλεγε στον Γ. Παπανδρέου μετά τις εκλογές του 2007 προκειμένου να αναλάβει ο κ. Βενιζέλος, τώρα το Βήμα αποφάσισε να μας θυμίσει ότι υπάρχει ένα κόμμα που ήταν κάποτε δημοφιλές αλλά αφού πούλησε τους πολίτες τώρα βολοδέρνει στα βόρεια έδρανα της Βουλής με ούτε 30 βουλευτές.

Και μετά από σειρά δημοσιευμάτων για το Συνέδριο, το οποίο ονόμασαν Συντακτικό (σαν τη Συντακτική Εθνοσυνέλευση ένα πράμα) τώρα έχουν και «αποκλειστική» συνέντευξη στο περιοδικό ΒΗΜΑgazino.

Με ενδιαφέρον θα διαβάσουμε τη συνέντευξη καθώς ήδη διαρρέονται πολλές απαντήσεις που θα συζητηθούν.

Όπως για παράδειγμα ότι ο κ. Βενιζέλος υποστηρίζει ότι δεν είχε ενημερωθεί για το περίφημο δημοψήφισμα αν και πολλές άλλες μαρτυρίες λένε ότι ήξερε και μάλιστα στην επιστροφή του με το αεροπλάνο έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση και να «αδειάσει» τον κ. Παπανδρέου προκειμένου να κινήσει τις διαδικασίες για να διωχθεί, αρχικά από την πρωθυπουργία, στη συνέχεια από το ΠΑΣΟΚ. Επιλεκτική μνήμη μάλλον.

Η πιο ενδιαφέρουσα απάντησή του, πάντως, είναι η εξής: «Αν είχα γίνει πρόεδρος του ΠαΣοΚ το 2007, όλα θα ήταν διαφορετικά στην Ελλάδα».

Σύμφωνα δηλαδή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αν τον είχαν ψηφίσει, αν ο… Ρέλλος δεν του είχε ρίξει εκείνο τον καφέ και δεν είχε γίνει ρεζίλι, αν δεν τον έφτυνε η βάση του κόμματος κι αν δεν έκανε όλα εκείνα τα ρεζιλίκια να πηγαίνει στο Ζάππειο και να κάνει δηλώσεις σαν πρωθυπουργός, τότε θα ήταν αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ και κάποια στιγμή και πρωθυπουργός.

Μάλιστα, είναι τέτοια η αμετροέπειά του που αφενός μάντευε ότι το 2009 θα τον ψήφιζαν αυτόν για πρωθυπουργό κι ότι θεωρώντας εαυτόν ως ικανότατο η Ελλάδα δε θα έμπαινε στο λούκι που έχει μπει.

Μιλάμε για τον απόλυτο πολιτικό οπορτουνισμό, ένας ξεκάθαρα εγωπαθής πολιτικός που νομίζει ότι η Ελλάδα του χρωστάει και πρέπει κάποτε να τον πληρώσει.

Κατ’ αρχάς ως βασικό στέλεχος της κυβέρνησης Παπανδρέου και στη συνέχεια ως «τσάρος» της οικονομίας, δεν είχε μερίδιο ευθύνης στα λάθη που έγιναν; Δεν είχε στόμα να μιλήσει τότε; Κι όταν ανέλαβε γιατί τα έκανε θάλασσα στο υπουργείο Οικονομικών; Γιατί είναι μνημειώδης η φράση του Σόιμπλε που έλεγε ότι δε θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον Βενιζέλο;

Του είχαν τέτοια εκτίμηση στην Ευρώπη (λόγω της ασχετοσύνης του περί τα οικονομικά και της αδυναμίας του να κάνει διαπραγμάτευση) που μόλις τον έβλεπαν στις συνεδριάσεις άλλαζαν δρόμο.

Θα μας πει τώρα ο Βενιζέλος ότι θα άλλαζε την ιστορία; Είπαμε η θλίψη γιατί είναι ένα κόμμα του 7% γεννά παραφροσύνη αλλά όχι κι έτσι.
Η έκρηξη μεγαλείου του κ. Βενιζέλου δεν έχει όρια.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου